Ελλάδα

Ξύλο στο Καραϊσκάκη: 20χρονος σεσημασμένος ο πρώτος συλληφθείς

Ξύλο στο Καραϊσκάκη: 20χρονος σεσημασμένος ο πρώτος συλληφθείς
Μετά το ξύλο στο Καραϊσκάκη, η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη στην πρώτη σύλληψη για τον ξυλοδαρμό οπαδoύ του Παναθηναϊκού και πρόκειται για 20χρονο σεσημασμένο.

Το χθεσινό θλιβερό περιστατικό με το ξύλο στο Καραϊσκάκη αμαύρωσε το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με το Γιβραλτάρ και η Αστυνομία έκανε ήδη την πρώτη σύλληψη για τον ξυλοδαρμό του φιλάθλου στην Θύρα 7.

Η αρμόδια υπηρεσία Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχει προχωρήσει μέσω βίντεο σε ταυτοποίηση και των υπόλοιπων δραστών της επίθεσης στον οπαδό του Παναθηναϊκού και αναμένονται και νέες συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο συλληφθείς είναι 20χρονος οπαδός του Ολυμπιακού που έχει προσαχθεί αρκετές φορές ως ύποπτος για συμμετοχή σε επεισόδια και κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Η δικογραφία που σχημάτισε η Ασφάλεια και θα πάει στον Εισαγγελέα (ο οποίος έχει στα χέρια του την υπόθεση από την πρώτη στιγμή κατόπιν ενεργειών του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη) είναι για ληστεία και για πρόκληση σωματικών βλαβών. Εν τω μεταξύ, ένας από τους άλλους δράστες που έχει αναγνωριστεί από τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments