Ελλάδα

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Βρέθηκε όπλο στην Καλλιθέα – “Αγγίζουν” τους δράστες

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Βρέθηκε όπλο στην Καλλιθέα – “Αγγίζουν” τους δράστες
Οι Αρχές βρίσκονται κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δείχνουν αισιόδοξοι και εκτιμούν ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Ένα βήμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου βρίσκονται οι Αρχές και σε αυτό έχει βοηθήσει ο εντοπισμός ενός όπλου στην Καλλιθέα, η επιχείρησε της Ασφάλειας με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) στην περιοχή και οι προσαγωγές.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δείχνουν αισιόδοξοι και εκτιμούν ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, πραγματοποιήθηκαν και τρεις προσαγωγές ενός Έλληνα και δύο Αλβανών, ενώ την τελευταία εβδομάδα περισσότερα από δέκα άτομα έχουν ανέβει στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστούν και να δώσουν κατάθεση στους αστυνομικούς της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

Οι αστυνομικοί που ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης έχουν στόχο να βρεθούν οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του δικηγόρου.

Όλα δείχνουν ότι η εντολή, οι δύο αλλοδαποί να επισκεφθούν στο γραφείο της οδού Ασκληπιού και να εκβιάσουν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, δόθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού. Οι δράστες, όπως εκτιμούν οι Αρχές, δεν πήραν κανένα μέτρο, προκειμένου να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους και να μην αφήσουν αποτυπώματα και DNA.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments