Ελλάδα

Β’ Νεκροταφείο Αθηνών: Βρέθηκε μαχαιρωμένη νεαρή γυναίκα – Αναζητείται ο δράστης

Β’ Νεκροταφείο Αθηνών: Βρέθηκε μαχαιρωμένη νεαρή γυναίκα – Αναζητείται ο δράστης
Τη σωρό νεαρής γυναίκας, ηλικίας 30 έως 40 ετών βρήκαν μαχαιρωμένη κοντά στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, αργά σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα, το άψυχο σώμα της οποίας βρήκαν έξω από το Β’ Νεκροταφείο Αθηνών έφερε τέσσερις με πέντε μαχαιριές, οι περισσότερες εκ των οποίων στην πλάτη. 

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι ο δράστης της δολοφονίας πιθανώς να κυνηγούσε τη γυναίκα έξω από το νεκροταφείο – που βρίσκεται στην οδό Τραλλέων στο Γαλάτσι- και εκείνη να μπήκε μέσα στο χώρο για να προστατευτεί. Τα ίχνη του αίματος δείχνει στους αστυνομικούς ότι ο δράστης την κυνηγούσε ενώ εκείνη προσπαθούσε να διαφύγει.

Οπως έγινε γνωστό, η αστυνομία κάποια στιγμή σταμάτησε τον συρμό του τρένου που περνάει από το σημείο για να προχωρήσει σε έρευνες, εκτιμώντας ότι ο δράστης πιθανώς να είχε προσπαθήσει να διαφύγει με αυτό τον τρόπο. 

Οι έρευνες αυτές, όμως, δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα. Την υπόθεση έχουν αναλάβει αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλήματος Κατά Ζωής, που συνεργάζονται με την Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments