Ελλάδα

Αυξημένη η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά – Συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα

Αυξημένη η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά – Συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΦΙΞΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ/EUROKINISSI)

Βίντεο από το λιμάνι του Πειραιά σήμερα το πρωί

Μεγάλη Δευτέρα σήμερα και η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα ξεκίνησε δυναμικά, αφού από νωρίς το πρωί η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η μέχρι στιγμής κινητικότητα φανερώνει ότι αρκετοί είναι εκείνοι που θα εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα τις επόμενες ημέρες κυρίως με προορισμό τα ελληνικά νησιά που αυτήν την περίοδο έχουν την τιμητική τους. Κέρκυρα, Σαντορίνη, Πάτμος και Τήνος, αλλά και κοντινότερα όπως το Αγκίστρι και η Αίγινα αναμένεται να «βουλιάξουν» από κόσμο το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με όσα αποτυπώνονται από σχετικό ρεπορτάζ του iefimerida.gr προ ημερών.

Την ίδια ώρα, ανάλογη εικόνα αναμένεται και σε αρκετούς κεντρικούς οδικούς άξονες της χώρας, αφού και οι ηπειρωτικοί προορισμοί είναι ανάμεσα στις επιλογές αρκετών για φέτος το Πάσχα .

Βίντεο από το λιμάνι του Πειραιά σήμερα το πρωί:

Τα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν σχεδόν γεμάτα, ενώ αντίστοιχη εικόνα υπάρχει και στα ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, εκτός από μερικές κατά τόπους αστάθειες, το σκηνικό του καιρού το Πάσχα θα είναι ανοιξιάτικο γεγονός που κάνει πολλούς να σκέφτονται τις εξορμήσεις της τελευταίας στιγμής προκειμένου να κάνουν Πάσχα στη φύση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments