Ελλάδα

Αυξημένη η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά – Συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα

Αυξημένη η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά – Συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΦΙΞΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ/EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Βίντεο από το λιμάνι του Πειραιά σήμερα το πρωί

Μεγάλη Δευτέρα σήμερα και η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα ξεκίνησε δυναμικά, αφού από νωρίς το πρωί η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η μέχρι στιγμής κινητικότητα φανερώνει ότι αρκετοί είναι εκείνοι που θα εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα τις επόμενες ημέρες κυρίως με προορισμό τα ελληνικά νησιά που αυτήν την περίοδο έχουν την τιμητική τους. Κέρκυρα, Σαντορίνη, Πάτμος και Τήνος, αλλά και κοντινότερα όπως το Αγκίστρι και η Αίγινα αναμένεται να «βουλιάξουν» από κόσμο το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με όσα αποτυπώνονται από σχετικό ρεπορτάζ του iefimerida.gr προ ημερών.

Την ίδια ώρα, ανάλογη εικόνα αναμένεται και σε αρκετούς κεντρικούς οδικούς άξονες της χώρας, αφού και οι ηπειρωτικοί προορισμοί είναι ανάμεσα στις επιλογές αρκετών για φέτος το Πάσχα .

Βίντεο από το λιμάνι του Πειραιά σήμερα το πρωί:

Τα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν σχεδόν γεμάτα, ενώ αντίστοιχη εικόνα υπάρχει και στα ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, εκτός από μερικές κατά τόπους αστάθειες, το σκηνικό του καιρού το Πάσχα θα είναι ανοιξιάτικο γεγονός που κάνει πολλούς να σκέφτονται τις εξορμήσεις της τελευταίας στιγμής προκειμένου να κάνουν Πάσχα στη φύση.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.