Ελλάδα

Έγκλημα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών: 14 μαχαιριές δέχθηκε η εφοριακός

Έγκλημα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών: 14 μαχαιριές δέχθηκε η εφοριακός
Τις συνθήκες δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών προσπαθεί να βρει η ΕΛ.ΑΣ., την ώρα που ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως η άτυχη γυναίκα έφερε 14 μαχαιριές.

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνας διαπίστωσε πως η 32χρονη που δολοφονήθηκε στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών έφερε 14 μαχαιριές, μια εκ των οποίων ήταν στην καρδιά.

Η 32χρονη, σύμφωνα με τα ευρήματα, προσπάθησε να αμυνθεί καθώς βρέθηκαν αμυχές στα χέρια γεγονός. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δολοφόνος της είχε χαράξει το γράμμα "Γ" στο μάγουλο.

Ο πατέρας της ζητά από την εφορία, που εργαζόταν η κόρη του να δημοσιοποιήσει τις υπόθεσεις που χειριζόταν, καθώς όπως υποστηρίζει, εκεί βρίσκεται ο δολοφόνος.

«Έως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκτροταφείο, σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ», αναφέρουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ προσθέτουν πως «όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα σύρθηκε για λίγα μέτρα στην προσπάθειά της να ξεφύγει. Ο άγνωστος όμως την ακολούθησε, την πρόλαβε και την μαχαίρωσε πάλι.

Διαβάστε επίσης: ΕΛΑΣ: Δεν υπάρχει ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης στο B΄Nεκροταφείο σχετίζεται με το ΣΔΟΕ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments