Nέα της αγοράς

BΕΝΕΤΗΣ: Αναστολή λειτουργίας των παραγωγικών μονάδων κατά 80%

BΕΝΕΤΗΣ: Αναστολή λειτουργίας των παραγωγικών μονάδων κατά 80%
BΕΝΕΤΗΣ: Την αναστολή λειτουργίας των παραγωγικών μονάδων κατά 80% ανακοίνωσε η εταιρεία "ΒΕΝΕΤΗΣ".

Bενέτης: Η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ. ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι αναστέλλεται η λειτουργία των παραγωγικών μονάδων στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, κατά ποσοστό 80%. Επίσης ανακοινώνει ότι οι μονάδες θα συνεχίσουν να λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, αποκλειστικά για την παραγωγή του ημερήσιου άρτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  • Αναστέλλεται η λειτουργία των παραγωγικών μονάδων στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, κατά ποσοστό 80%. Οι μονάδες θα συνεχίσουν να λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, αποκλειστικά για την παραγωγή του ημερήσιου άρτου.
  • Αναστέλλεται παράλληλα, σε ποσοστό 100%, η λειτουργία δύο θυγατρικών εταιριών στον χώρο της εστίασης.
  • Η εταιρεία, επίσης, ενημερώνει ότι ορισμένα από τα καταστήματα του δικτύου της θα λειτουργούν με μειωμένο ωράριο και προσωπικό ασφαλείας, με σκοπό να παρέχουν στο καταναλωτικό κοινό τον ημερήσιο άρτο και περιορισμένη γκάμα προϊόντων.

Η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ A.B.E.E.T. δεν εμπίπτει στα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων.

H εταιρία ΒΕΝΕΤΗΣ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1948, όταν στην Κηφισιά άνοιξε τις πόρτες του ο πρώτος Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ.

Από τότε μέχρι σήμερα, η εταιρία διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων άρτου και ζαχαροπλαστικής, με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη. Δίνοντας έμφαση στην πρωτοπορία και ανακαλύπτοντας πρώτη τα μυστικά της πρόσμειξης αγνών υλικών και γεύσεων, η ΒΕΝΕΤΗΣ οδήγησε τις εξελίξεις στον κλάδο της αρτοποιίας, καθώς εισήγαγε πρώτη πληθώρα νέων προϊόντων και χάραξε τις γευστικές γραμμές στις οποίες κινείται μέχρι σήμερα η αγορά.

Σήμερα, μετά από 72 χρόνια σταθερής παρουσίας και συνεχούς ανάπτυξης, η ΒΕΝΕΤΗΣ δραστηριοποιείται σε κλειστές και ανοιχτές αγορές έχοντας αναπτύξει ένα δίκτυο 85 σημείων διάθεσης προϊόντων άρτου, γλυκισμάτων και κάθε είδους προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και άλλων σχετικών ειδών.

Η εταιρία διατηρεί μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής στη Λυκόβρυση Αττικής συνολικού εμβαδού 14.000 τ.μ. που πληρεί τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές ποιότητας και απασχολεί συνολικά -με τα καταστήματα και τις θυγατρικές της- περίπου 1.200 εργαζομένους. Έχοντας ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών η ΒΕΝΕΤΗΣ έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας τόσο στη μονάδα παραγωγής όσο και στα καταστήματά της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments