Πολιτισμός

Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Αυτή θα υποδυθεί την Γκαλάντριελ στη σειρά

Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Αυτή θα υποδυθεί την Γκαλάντριελ στη σειρά
Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η σειρά του Amazon ετοιμάζεται για το 2021 και οι φαν της θέλουν να μαθαίνουν όλο και περισσότερα νέα.

Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του Will Poulter από το καστ της σειράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, έρχεται μια νέα είδηση που αφορά έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες στο σύμπαν του Τόλκιν, ο οποίος είναι αυτός της Γκαλάντριελ, που στις ταινίες του Πίτερ Τζάκσον υποδύθηκε η Κέιτ Μπλάνσετ. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το «Deadline», στη σειρά του Amazon που ετοιμάζεται για το 2021, η Morfydd Clark θα υποδυθεί την Γκαλάντριελ σε νεαρή ηλικία.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το ευρύ κοινό μαθαίνει για την ανάληψη του συγκεκριμένου ρόλου, αφού όλες οι υπόλοιπες ανακοινώσεις για το καστ δεν έχουν συνδεθεί μέχρι στιγμής με κάποιον χαρακτήρα. H ηθοποιός από την Ουαλία, πρωταγωνιστεί αυτή την εποχή στο His Dark Materials του HBO, ενώ θα τη δούμε σύντομα στο θρίλερ Saint Maud και στο Dracula που έρχεται στις αρχές Ιανουαρίου στο Netflix.

Το μεγαλύτερο project όλων των εποχών

Πρόσφατα η Amazon ανακοίνωσε ότι η σειρά ανανεώνεται και για δεύτερη σεζόν, κάτι που τυπικά δεν μας κάνει μεγάλη εντύπωση, αφού η συμφωνία έκανε λόγο τουλάχιστον πέντε σεζόν και πιθανότατα κάποιο spin-off, όμως όπως αναφέρει το Deadline, η πρόωρη ανανέωση βοηθάει στο να μην υπάρχουν μεγάλα κενά ανάμεσα στη σεζόν, αφού η δουλειά θα ξεκινήσει από τώρα.

Είναι μία τακτική που ακολούθησε και ο Πίτερ Τζάκσον με τις ταινίες για τη Μέση Γη και φυσικά βοήθησε στην ομοιογένεια του τελικού αποτελέσματος. Το σενάριο της σειράς γράφουν οι JD Payne και Patrick McKay, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο J.A. Bayona.

Το Amazon έχει πάρει τα δικαιώματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών από τον Νοέμβριο του 2017, και η σειρά που ετοιμάζει δεν θα έχει καμία σχέση με τα γεγονότα της τριλογίας, αφού θα μας μεταφέρει πολλές χιλιάδες χρόνια πίσω, στην 2η εποχή. To συνολικό κόστος για όλες τις σεζόν αναμένεται να φτάσει τα τρία δισεκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments