Πολιτική

ΝΔ: Η Τουρκία να καταλάβει τι σημαίνει ανεξαρτησία δικαιοσύνης

ΝΔ: Η Τουρκία να καταλάβει τι σημαίνει ανεξαρτησία δικαιοσύνης
«Η Τουρκία οφείλει, επιτέλους, να συνειδητοποιήσει τι σημαίνει ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης σε ένα κράτος Δικαίου, όπως είναι η Ελλάδα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ..

Στην πρόταση του Ερντογάν για ανταλλαγή των οκτώ Τούρκων αξιωματικών με τους δύο συλληφθέντες Έλληνες στρατιωτικούς απαντά η Νέα Δημοκρατία, ζητώντας από τη γείτονα χώρα να συνειδητοποιήσει τι σημαίνει ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και από την κυβέρνηση να αναλογιστεί τις συνέπειες της προχειρότητας που επέδειξε στα εθνικά θέματα.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

"Η Τουρκία οφείλει, επιτέλους, να συνειδητοποιήσει τι σημαίνει ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης σε ένα κράτος Δικαίου, όπως είναι η Ελλάδα.

Και ο Πρωθυπουργός με την Κυβέρνησή του να αναλογιστούν τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει η ασυγχώρητη προχειρότητα και επιπολαιότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τα εθνικά θέματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σφοδρές αντιδράσεις από τις δηλώσεις Ερντογάν περί ανταλλαγήςΣτροφή Ερντογάν: Θέλουμε ειρήνη με την Ελλάδα, όχι άλλες εντάσειςΤούρκος υπουργός Δικαιοσύνης: Η Ελλάδα είναι κέντρο συγκέντρωσης εγκληματιώνΑποκάλυψη – "βόμβα": Ο διάλογος Ερντογάν – Πούτιν για απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments