Τεχνολογία

Ποιοί “τρελοί” αποφάσισαν να στήσουν νέο site αυτή την περίοδο με βλέψεις για την κορυφή;

Ποιοί “τρελοί” αποφάσισαν να στήσουν νέο site αυτή την περίοδο με βλέψεις για την κορυφή;
Πάνω από 25 δημοσιογράφοι, δυνατές υπογραφές και νέοι στο επάγγελμα, μαζευτήκαμε στο www.pagenews.gr με ένα κοινό σκοπό: Να είμαστε δίπλα στα γεγονότα κάθε στιγμή και όχι μόνο!

Ο τίτλος του άρθρου παραπέμπει εύλογα σε ανθρώπους, που είτε είναι εκτός τόπου και χρόνου με βάση όσα συμβαίνουν στην αγορά είτε αποφάσισαν να “βάλουν πλάτη”, για να τελειώσει το μαρτύριο, που ζούμε όλοι στην Ελλάδα εδώ και 7 χρόνια.

Pagenews.gr λοιπόν, καλώς ήλθατε! Το όνομα δεν είναι και τίποτα πρωτότυπο, αλλά οι ειδικοί για τις μηχανές αναζήτησης μας φέρανε μερικές εναλλακτικές και το επιλέξαμε. Νέα, γραμμένα σε (διαδικτυακές) σελίδες, ό,τι δηλ. συμβαίνει σε όλα τα αντίστοιχα sites, ελληνικά και ξένα. Ήδη μεταξύ μας το λέμε… πέιτζ. Απλό και μικρό.

Καθημερινά θα ζούμε μαζί όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πάνω από 25 δημοσιογράφοι για αρχή, δυνατές υπογραφές και νέοι στο επάγγελμα, μαζευτήκαμε με ένα κοινό σκοπό: Να είμαστε δίπλα στα γεγονότα κάθε στιγμή και όχι μόνο! Θα διασκεδάσουμε (αυτό μπορούμε να σας το υποσχεθούμε), θα αποκαλύψουμε, θα είμαστε απέναντι σε ό,τι παράλογο συμβαίνει καθημερινά, στο καλύτερο οικόπεδο του κόσμου-που “άγνωστες δυνάμεις” έχουν βαλθεί να το κάνουν το χειρότερο-και θα αναδεικνύουμε ό,τι υγιές, άξιο και φτιαγμένο-υπό ατελείωτες ώρες δουλειάς και προσπάθειας-έχει ανάγκη προβολής και στήριξης. Με άλλα λόγια… θα “βάλουμε πλάτη”, για να αλλάξει αυτή η χώρα ρότα!

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Στο www.pagenews.gr δεν θα πλήξετε! Έχουμε εντολή (όχι μόνο το “ελεύθερο”) από τους “τρελούς” να γράφουμε ελεύθερα ό,τι αισθανόμαστε, να αναδεικνύουμε πέρα από τα “σοβαρά” και τα διασκεδαστικά θέματα και το κυριότερο να χρησιμοποιούμε όλα τα σημεία στίξης της ελληνικής γλώσσας (θαυμαστικό – ναι ! – αποσιωπητικά, ερωτηματικό κλπ). όπως δηλ. θα γράφαμε ή θα μιλάγαμε στον φίλο μας, στον άνθρωπό μας. 

Σας καλωσορίζουμε, λοιπόν, με την κρυφή επιθυμία να μας επισκέπτεστε συχνά. Εδώ θα τα λέμε κάθε μέρα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments