Ζώδια

Πράγματα μέσα στο σπίτι που σας χαλούν τη διάθεση…

Πράγματα μέσα στο σπίτι που σας χαλούν τη διάθεση…
...και πρέπει να τα πετάξετε οπωσδήποτε!

Το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας. Πρέπει να είναι ένας χώρος γεμάτος θετική ενέργεια, χώρος έμπνευσης, χαλάρωσης και αποσυμπίεσης. Γι’ αυτό και θα πρέπει να έχουμε πράγματα που μας γεμίζουν ενέργεια και που μας προκαλούν ευχάριστες σκέψεις.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που συνεχίζουμε να κρατάμε στο σπίτι μας -και μάλιστα κάποια από αυτά ούτε καν σε κάποιο συρτάρι για να μην φαίνονται- τα οποία μας χαλούν την διάθεση.

Εντοπίστε τα και απομακρύνετέ τα από τον χώρο σας το συντομότερο!

1) Μπομπονιέρες γάμων – βαπτίσεων, αναμνηστικά από παλιές εκδηλώσεις: Σύμφωνα με μελέτες, τις περισσότερες φορές τα κρατάμε λόγω… ενοχής. Δεν εννοούμε να πετάξετε την μπομπονιέρα του γάμου σας, ή πολύ αγαπημένων σας προσώπων, αλλά σίγουρα υπάρχουν αναμνηστικά που δεν σας γεμίζουν θετικά συναισθήματα ίσως γιατί τα πρόσωπα που αφορούν δεν είναι αγαπημένα σας.

2) Παλιά καλλυντικά: Πέρα από το ότι μπορούν να κάνουν κακό στην επιδερμίδα σας, πιάνουν χώρο και σας μπερδεύουν.

3) Οτιδήποτε σπασμένο ή χαλασμένο: Εδώ εμφανίζεται συνήθως ο φόβος της απώλειας. Αν μπορούν να επιδιορθωθούν, φροντίστε το. Αλλιώς απομακρύνετέ τα από τον χώρο σας. Μάλιστα και σύμφωνα με το φενγκ σούι μόνο κακή ενέργεια φέρνουν στον χώρο σας συσκευές που δεν λειτουργούν και αντικείμενα που έχουν σπάσει!

4) Παλιά βιβλία: Δεν εννοούμε τα αγαπημένα σας, αλλά άλλα βιβλία που διαβάσατε, σας έδωσαν αυτό που έπρεπε και πλέον ήρθε η στιγμή να κρατηθούν από άλλα χέρια. Μην πετάξετε κανένα παλιό βιβλίο, χαρίστε το.

5) Μπαταρίες που δεν λειτουργούν: Δεν έχουν ενέργεια πια. Γιατί πρέπει να απορροφούν την δική σας; Σύμφωνα με μελέτες, τα πράγματα που δεν λειτουργούν όταν μπερδεύονται με αυτά που λειτουργούν, μας προκαλούν άγχος και μας κάνουν να χάνουμε χρόνο (μέχρι να διαπιστώσουμε ότι δεν λειτουργούν).

6) Παλιές αποδείξεις και χαρτιά: Άγχος!!! Δεν προσφέρουν τίποτε άλλο. Κάντε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα και απομακρύνετε ό,τι δεν σας βοηθά πια. Σαφώς και δεν θα πετάξετε απαραίτητα έγγραφα, αποδείξεις και χρήσιμα χαρτιά, αλλά όσα δεν σας χρειάζονται πρέπει να πάνε αμέσως στην ανακύκλωση!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments