Πάει προς NBDL ο Λάσμε
Ο Στεφάν Λάσμε εδώ και μερικές μέρες αναπνέει και πάλι ελεύθερο αέρα, υπό την έννοια ότι δεν υφίσταται η τιμωρία, που του είχε επιβληθεί, και μπορεί να αγωνιστεί πλέον, όπου θέλει. Η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό του Παναθηναϊκού έπαιξε το ενδεχόμενο της απόκτησης του Γκαμπονέζου σέντερ, αλλά δεν προχώρησε. Επίσης, η Μακάμπι και μία ακόμη ευρωπαϊκή ομάδα του χτύπησαν την πόρτα, αλλά δεν πήραν την απάντηση, που θα περίμεναν.
Και αυτό, γιατί ο Κυπελλούχος Ευρώπης πέρυσι με την Γαλατά είναι πολύ κοντά στο να πάρει μία απόφαση, που θα αναφέρει ότι θα συνεχίσει την πορεία του στο NBDL, στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Και αυτό, γιατί θέλει να επιστρέψει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, εκεί, όπου έχει παίξει ήδη με τις φανέλες του Γκόλντεν Στέιτ και του Μαϊάμι.
Αν στο αμέσως επόμενο διάστημα, δεν προκύψει αυτό, που περιμένει από το ΝΒΑ, τότε είναι πιθανό να έρθει και πάλι από τα μέρη μας για να παίξει και να ενισχύσει κάποια ευρωπαϊκή ομάδα, στις πολύ πιο δύσκολες υποχρεώσεις, που έρχονται.
Ο Λάσμε θα πάρει την οριστική του απόφαση σε λίγες ώρες και όπως αναφέραμε το πλέον πιθανό είναι να πάει στο NBDL.
πηγή: sdna.gr