Τεχνολογία

Picture-in-picture mode στα Windows 10

Picture-in-picture mode στα Windows 10
Η Microsoft δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να τρέχουν πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα με μεγαλύτερη άνεση.

Επισημοποίησε η Microsoft την έλευση του picture-in-picture mode για τα Windows 10, ένα νέο χαρακτηριστικό που θα διευκολύνει τους χρήστες που εργάζονται σε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα.

Η επίσημη ονομασία του νέου χαρακτηριστικού είναι Compact Overlay windows και περιλαμβάνεται στο Windows 10 Insider Preview Build 15031. Η beta έκδοση είναι διαθέσιμη σε developers που θέλουν να κάνουν μια δοκιμή.

Το Compact Overlay windows επιτρέπει σε χρήστες Windows 10 να τρέχουν ένα app σε ένα μικρό παραθυράκι το οποίο μπαίνει πάνω από κάθε άλλη εφαρμογή που μπορεί να είναι ανοιχτή. Με αυτόν τον τρόπο η εφαρμογή θα είναι συνεχώς ορατή χωρίς να είναι είναι ενοχλητική και παρεμβατική. Για παράδειγμα, μπορείς να έχεις ανοιχτή σε μια μικρή γωνία της επιφάνειας το Skype και να έχεις μια συνομιλία, ενώ παράλληλα πραγματοποιείς άλλα task στον υπολογιστή.

Οι developers θα πρέπει να βρουν τρόπους να προσαρμόζονται και άλλα apps στο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο μόνο στο Windows Insider build, αλλά λογικά το περιμένουμε για όλους τους χρήστες στο Windows 10 Creators Update σε λίγες εβδομάδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments