Αθλητισμός

Κωστένογλου: «Δεν έχω… μαγικό ραβδάκι»

Κωστένογλου: «Δεν έχω… μαγικό ραβδάκι»
Για τη νίκη κόντρα στον Κισσαμικό στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, μίλησε ο τεχνικός του Άρη, Νίκος Κωστένογλου.

​Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του Άρη στη συνέντευξη Τύπου:

Σχετικά με την αναμέτρηση: «Πετύχαμε μία σημαντική νίκη που ξεκίνησε με αισιόδοξα μηνύματα και τελείωσε με αγχωτικό τρόπο. Η εικόνα της ομάδας στο πρώτο 40λεπτο ήταν αρκετά καλή. Είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού.

Μέσα σε αυτή τη διαδικασία υπήρχαν και ιδιαιτερότητες λόγω δύο αναγκαστικών αλλαγών. Του Τάτου και του Χαριτωνίδη. Οσον αφορά την εικόνα της επανάληψης, θα πρέπει να ξεπερνάμε τις δυσκολίες που συναντούμε. Υπάρχουν και αντικειμενικά προβλήματα. Βρίσκομαι σε αυτή τη θέση για να τα ξεπεράσουμε. Δεν έχω όμως το μαγικό ραβδάκι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή εικόνα. Αν δεν αλλάξουμε όμως την επανάληψη, θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα στη συνέχεια».

Για την εικόνα του Άρη: «Εσείς θυμάστε τον Άρη άλλη φορά να έχει τέτοια εικόνα στο πρώτο ημίχρονο; Υπάρχουν δύο αναγκαστικές αλλαγές. Εγώ αιφνιδιάστηκα που παίξαμε καλά για 45 λεπτά. Περίμενα 30 λεπτά να γίνει αυτό. Στο Αιγίνιο δεν κινδυνέψαμε, αλλά η ομάδα δεν μου άρεσε σε κανένα διάστημα.

Όσον αφορά τον κ. Καρύδα, εγώ είμαι υπεύθυνος για την προπόνηση. Επειδή όμως με προκάλεσαν μέσα στην εβδομάδα, γιατί λέτε τον κ. Καρύδα και δεν λέτε για κάποιον άλλο που ήταν εδώ; Έχετε δει άλλη ομάδα τον Μάρτιο, να αλλάζει την εικόνα της άρδην έστω για ένα ημίχρονο; Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας ήταν από κακή έως τραγική. Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Η επιβάρυνση είναι μεγάλη, για αυτό και η προπόνηση της ομάδας την Παρασκευή ήταν πιο χαλαρή. Μακάρι και στα υπόλοιπα παιχνίδια να έχουμε το σημερινό πρώτο 45λεπτο. Θα τον ξαναδείτε έτσι τον Άρη στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά θα παίρνουμε τη νίκη».

Για το πότε περιμένει τον Άρη να αλλάξει εικόνα: «Υπάρχουν πολλές δυσκολίες. Οι μεταπτώσεις δεν θα σταματήσουν και δεν μπορώ να υπολογίσω πότε θα σταματήσει αυτό. Ακόμα όμως και μέσα από αυτή τη διαδικασία, είναι να κερδίζουμε. Στο πρώτο μέρος είδα μία ομάδα που κάποιος την προπονεί. Είπα ότι κάτι κάνει. Ξαναλέω ότι έχουμε πολλές δυσκολίες. Δύο αναγκαστικές αλλαγές, συν τους παίκτες που απουσιάζουν όπως ο Ταυλαρίδης».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments