Αθλητισμός

Ο Αλαφούζος θέλει να… πυροδοτήσει τη βόμβα και να κάνει δικό του τον παικταρά

Ο Αλαφούζος θέλει να… πυροδοτήσει τη βόμβα και να κάνει δικό του τον παικταρά
Μπορεί να υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες, αλλά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ίσως κάνει την υπέρβαση μόνο για έναν ποδοσφαιριστή. Διαβάστε ποιος είναι αυτός.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να ρίξει σε πολύ χαμηλά επίπεδα το μπάτζετ του. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι ενημερωμένοι για τα χρήματα που θα έχουν στη διάθεσή τους ώστε να χτίσουν από την αρχή τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν.

Η υπέρβαση, πάντως, είναι πιθανό να γίνει με έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί την… καψούρα του Γιάννη Αλαφούζου, όπως και πολλών φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Πολ Ζοσέ Εμποκού.

Ο Κογκολέζος μεσοεπιθετικός έχει δείξει πως μπορεί όχι μόνο να ξεχωρίσει, αλλά και να ηγηθεί του Παναθηναϊκού και ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι αποφασισμένος να πιέσει και να ανέβει όσο μπορεί οικονομικά ώστε να τον κρατήσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, είτε αγοράζοντάς τον, είτε ανανεώνοντας τον δανεισμό του.

Μόνο εύκολο δεν θα είναι κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που οι απαιτήσιες της Κιέβο Βερόνα παραμένουν υψηλές, παρά τις πρώτες κουβέντες που είχε κάνει ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τους Ιταλούς. Η Βερόνα φέρεται να ζητάει περίπου 1,5 – 2 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που παραμένει υψηλό για τον Παναθηναϊκό.

Πολλά θα κριθούν βέβαια και από τη θέση που θα καταλήξουν οι “πράσινοι”, αφού αν δεν βγουν Ευρώπη, τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα γι’ αυτούς το καλοκαίρι και όσο κι αν θέλει ο Αλαφούζος, δύσκολα θα μπορεί να χτυπήσει τέτοιους ποδοσφαιριστές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments