Μedia

Νότης Σφακιανάκης: Είμαστε υπό κατοχή – Η “γραβάτα” αφιερωμένη στον Τσίπρα (vids)

Νότης Σφακιανάκης: Είμαστε υπό κατοχή – Η “γραβάτα” αφιερωμένη στον Τσίπρα (vids)
Στην εκπομπή "Όλα ξεκόλα" βρέθηκε χθες το βράδυ ο Νότης Σφακιανάκης και έκανε λόγο για "πλήρη αταξία", για την οποία έχουν ευθύνη όσοι εμφανίστηκαν σαν σωτήρες.

Στην εκπομπή “Όλα ξεκόλα” του Θέμου Αναστασιάδη βρέθηκε χθες το βράδυ ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος αποκάλυψε μάλιστα πως το νέο του τραγούδι με τίτλο “γραβάτα” είναι αφιερωμένο στον Αλέξη Τσίπρα.

“Δεν κοιμάμαι Θέμο μου τα βράδια με αυτά που συμβαίνουν. Είμαστε υπό κατοχή αυτή τη στιγμή. Το νέο μου τραγούδι με τίτλο Γραβάτα, είναι αφιερωμένο στον Αλέξη Τσίπρα”, είπε και ανέφερε κάποιους στίχους του τραγουδιού στον αέρα της εκπομπής. 

«Έχουν τρελάνει τον κόσμο αυτοί που παρουσιάστηκαν ως σωτήρες του. Εμφανίστηκαν για να βάλουν μια τάξη και έχουμε πλήρη αταξία» πρόσθεσε με νόημα.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την επιστροφή στη δραχμή, τον Σημίτη που έβαλε τη χώρα στο ευρώ και τους ολυμπιακούς αγώνες.

«Αν ήταν Έλληνες δεν θα συμπεριφέρονταν έτσι. Δεν θα έπρεπε να είχαμε μπει στη νομισματική ένωση και δεν θα έπρεπε να είχαμε κάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για το νέο του δίσκο που έχει τον τίτλο “Επικοινωνώ”, ανέφερε πως υπάρχουν τραγούδια για όλα τα θέματα, μεταξύ των οποίων και το Κυπριακό, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να τραγουδήσει ποτέ σε κατεχόμενες περιοχές.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν στιγμιότυπα από τη χθεσινή του συνέντευξη:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments