Μedia

Σαρωτικό το Survivor: Μέχρι και 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι το είδαν χθες το βράδυ

Σαρωτικό το Survivor: Μέχρι και 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι το είδαν χθες το βράδυ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Τα νούμερα του reality του ΣΚΑΪ εξακολουθούν να τρελαίνουν τα μηχανάκια τηε AGB.

Το Survivor εξακολουθεί να “σαρώνει” τα πάντα στο διάβα του και τα μηχανάκια της AGB συνεχίζουν να χτυπάνε κόκκινο κάθε βράδυ που υπάρχει επεισόδιο.

Στο χθεσινό παιχνίδι ασυλίας τα νούμερα ήταν ξανά… εξωπραγματικά και έφτασε σε σημείο να το βλέπουν ακόμα και 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι, έστω και για ένα λεπτό.

Χθες κατέγραψε στο νεανικό κοινό 15-44 ποσοστό 57,7% κατά μέσο όρο, ενώ έφτασε ακόμα και στο 67,2%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΚΑΪ χτύπησε κόκκινο στο μέσο όρο της ημέρας στο νεανικό κοινό αφού ήταν πρώτος με 26%.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.