Πολιτική

Τα λένε τηλεφωνικά Τσίπρας – Μέρκελ για να βρεθεί λύση

Τα λένε τηλεφωνικά Τσίπρας – Μέρκελ για να βρεθεί λύση
Πολιτική παρέμβαση αναζητά η κυβέρνηση ώστε να μην υπάρξει ώστε να μη χαθεί και το Eurogroup της ερχόμενης Παρασκευής. Ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τις Βρυξέλλες.

Την ώρα που η ημερομηνία επιστροφής των θεσμών στην Αθήνα παραμένει άγνωστη, εντείνονται οι διαβουλεύσεις της κυβέρνησης με το οικονομικό επιτελείο προκειμένου να μην περάσει ανεκμετάλλευτο ακόμα ένα Eurogroup, αυτό της Παρασκευής.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με την Άνγκελα Μέρκελ, ώστε να αποφευχθεί ακόμα μια κουβέντα παρόμοια με την προηγούμενη, που σε κάθε “απαίτηση” της ελληνικής πλευράς υπήρχε ένα τοίχος απέναντι.

Το Μαξίμου θεωρεί πως η καθυστέρηση οφείλεται στο ΔΝΤ και τις νέες απαιτήσεις που προβάλλει διαρκώς, αλλά και στον Σόιμπλε, αφού τις προηγούμενες μέρες είχε διαρρεύσει πως η σκληρή του στάση βάζει νέα εμπόδια.

Το Μέγαρο Μαξίμου κρατάει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τις Βρυξέλλες, σε μία προσπάθεια να απεμπλακεί το θέμα της επιστροφής των θεσμών στην Αθήνα και να προχωρήσει η συμφωνία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments