Οικονομία

Σιγήν ιχθύος τηρούν οι Βρυξέλλες για τη συνάντηση

Σιγήν ιχθύος τηρούν οι Βρυξέλλες για τη συνάντηση

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
"Δεν επιβεβαιώνουμε προσωπικές συναντήσεις. Επαφές πραγματοποιούνται συνεχώς με στόχο την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης", είπε η Ανίκα Μπράιτχαρτ.

Τη σιγήν ιχθύος επιλέγουν οι Βρυξέλλες σχετικά με τη σημερινή συνάντηση του οικονομικού επιτελείου της ελληνικής κυβέρνησης με τους επικεφαλής των θεσμών.

Ερωτηθείσα σχετικά, η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδια για ζητήματα οικονομίας, Ανίκα Μπράιτχαρτ ανέφερε: «Δεν επιβεβαιώνουμε προσωπικές συναντήσεις. Επαφές πραγματοποιούνται συνεχώς με στόχο την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης».

Στη συνέχεια, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Επιτροπής, Αλεξάντερ Βιντερστάιν, επισήμανε πως η επικοινωνία της Επιτροπής προς τους δημοσιογράφους οργανώνεται μόνο «με γνώμονα το συμφέρον των συνομιλίων» και όχι με βάση τις «φήμες». «Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να ολοκληρωθούν οι συνομιλίες επιτυχώς και εγκαίρως» τόνισε ο Α. Βιντερστάιν.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.