Κόσμος

Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Ερντογάν: Δεν θα πάω σε γκιαούρηδες να ζήσω αιχμάλωτος

Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Ερντογάν: Δεν θα πάω σε γκιαούρηδες να ζήσω αιχμάλωτος

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Νέες προκλήσεις από τον Τούρκο πρόεδρο λίγο πριν το δημοψήφισμα. Αποκάλεσε "εδάφη γκιαούρηδων" τα ελληνικά νησιά, μιλώντας για τη βραδιά του πραξικοπήματος.

Λίγες μέρες πριν το δημοψήφισμα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει να προκαλεί και να κλιμακώνει τη ρητορική του.

Αυτή τη φορά αποκάλεσε “εδάφη γκιαούρηδων” τα ελληνικά νησιά, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο τούρκος πρόεδρος, σε κοινή εκπομπή τριών καναλιών (ATV, A Haber, A News), διηγήθηκε περιστατικά που συνέβησαν το βράδυ του πραξικοπήματος. Ο Ερντογάν εξήγησε τι απάντησε στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, που του πρότεινε να τον πάει στα ελληνικά νησιά που ήταν δίπλα για να τον σώσει.

“Σερκάν, του είπα, εγώ θέλω να πεθάνω στα χώματα της πατρίδας μου, δεν θα πάω σε εδάφη γκιαούρηδων για να ζήσω εκεί μια ζωή ως αιχμάλωτος”, ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.