Αθλητισμός

Μεγάλο troll ο LeBron – Προσποιείται ότι θα πιει μπύρα εν ώρα αγώνα! (vid)

Μεγάλο troll ο LeBron – Προσποιείται ότι θα πιει μπύρα εν ώρα αγώνα! (vid)
Πολλά κέφια φαίνεται πως είχε ο "Βασιλιάς" στον αγώνα με τους Raptors, ο οποίος σε μία διακοπή του παιχνιδιού άρπαξε ένα μπουκάλι μπύρα από μία κοπέλα χαρίζοντας στιγμές γέλιου.

Εύκολα επικράτησαν οι Cavaliers με σκορ 116-105 απέναντι στους Raptors στον πρώτο αγώνα της σειράς του δεύτερου γύρου των playoffs.

Μετά το παιχνίδι ωστόσο, λίγοι ασχολήθηκαν με το αποτέλεσμα, αφού ο τελικός νικητής είχε κριθεί αρκετά νωρίς. Πολύς κόσμος ωστόσο ασχολήθηκε με μία συμβολική κίνηση του LeBron να «προσποιηθεί» ότι θα πιει μπύρα εν ώρα αγώνα!

Το παιχνίδι βρισκόταν στην τρίτη περίοδο του αγώνα όταν ο James έφυγε στον αιφνιδιασμό και κέρδισε φάουλ, αστοχώντας στο λέι-απ. Έχοντας πάρει φόρα λοιπόν, κατευθύνθηκε προς την πλάγια γραμμή, όπου βλέποντας μία κοπέλα να κρατάει ένα μπουκάλι μπύρας της το άρπαξε από το χέρι και προσποιήθηκε ότι ετοιμαζόταν να πιει μία γουλιά!

Όπως είναι λογικό, οι φίλαθλοι ξέσπασαν σε γέλια εκείνη την στιγμή, με τον James να δίνει αμέσως το μπουκάλι στην κοπέλα, εστιάζοντας αμέσως την προσοχή του στην συνέχεια στο παιχνίδι.

Μετά τον αγώνα βέβαια οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για αυτή του την κίνηση, με τον ίδιο να νιώθει εμφανώς άβολα για αυτό, δηλώνοντας αστειευόμενος:

«Δεν είμαι τύπος που του αρέσει η μπύρα. Αν η κοπέλα κρατούσε στο χέρι της πάντως ένα ποτήρι με κρασί πιθανότατα θα έπινα μία γουλιά».

Δείτε το video με την επίμαχη φάση:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments