Γυναίκα

Beach waves: Φτιάξε μόνη σου τα μαλλιά του καλοκαιριού – DIY σπρέι

Beach waves: Φτιάξε μόνη σου τα μαλλιά του καλοκαιριού – DIY σπρέι
Τα πιο σέξι και τέλεια μαλλιά του καλοκαιριού!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από τα μαλλιά που έχουμε μετά τη θάλασσα. Αυτοί οι κυματισμοί που δημιουργούνται είναι πραγματικά το κάτι άλλο.

Είναι σέξι, ατημέλητα και boho και δημιουργούνται με τον πιο απλό τρόπο, χωρίς ψαλίδια ή κομμωτήριο.

Ποιος είναι ο τρόπος; Το αλατόνερο, φυσικά.

Ένα πανεύκολο σπρέι για beachy κυματισμούς με υλικά από την κουζίνα.

Τι θα χρειαστείς:

1 άδειο, καθαρό μπουκάλι spray1 φλιτζάνι χλιαρό νερό1 κουταλιά της σούπας αλάτι1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας1 κουταλιά της σούπας gel για τα μαλλιά ή gel αλόης

Προαιρετικά, μερικές σταγόνες αιθέριων ελαίων της αρεσκείας σου–για πιο μυρωδάτο αποτέλεσμα

Προετοιμασία:

Άδειασε ένα φλιτζάνι χλιαρό νερό σε ένα καθαρό μπουκαλάκι βαποριζατέρ και πρόσθεσε 1 κουταλιά της σούπας αλάτι. Ανακάτεψε καλά μέχρι να διαλυθεί στο νερό και στη συνέχεια, ρίξε 1 κουταλιά από το αγαπημένο σου gel μαλλιών και 1 λάδι καρύδας. Ανακίνησε ξανά πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά με το αλατόνερο. Στο τέλος, αν θέλεις, μπορείς να προσθέσεις μερικές σταγόνες από ένα αιθέριο έλαιο που σου αρέσει πολύ.

Το αλατόνερο (όπως και μετά από μία βουτιά στη θάλασσα, δημιουργεί μία messy, beachy υφή στα μαλλιά σου) ενώ το λάδι καρύδας θα τα προστατέψει από την αφυδάτωση (που προκαλεί το αλάτι στα μαλλιά), κρατώντας τα ενυδατωμένα. Τέλος, το gel θα τους δώσει την υφή που επιθυμείς.

Εφαρμογή

Ψέκασε με το spray στα νωπά μαλλιά σου (υπολόγισε 15-20 λεπτά αφού λουστείς) και αφού τα «δουλέψεις» με τα χέρια σου σε όλο το μήκος τους, άφησέ τα να στεγνώσουν φυσικά. Μην χρησιμοποιήσεις πετσέτα και μην τα χτενίσεις. Το ζητούμενο εξάλλου, είναι να φαίνονται φυσικά τα waves.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments