Πολιτισμός

Στην Τεχνόπολη το 9ο Athens School Festival

Στην Τεχνόπολη το 9ο Athens School Festival
Συμμετέχουν ερασιτεχνικά συγκροτήματα μαθητών από γυμνάσια και λύκεια της Αθήνας, καθώς και φοιτητικά σχήματα, που επιθυμούν να αναδείξουν τις καλλιτεχνικές δεξιότητές τους.

Ο παλμός του Athens School Festival, του νεανικού μουσικού θεσμού της πόλης που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, θα χτυπήσει δυνατά στην Τεχνόπολη το Σάββατο 1η και την Κυριακή 2 Ιουλίου, όπου τα κορυφαία συγκροτήματα της 9ης διοργάνωσης ανεβαίνουν στη σκηνή για να μεταδώσουν τον ρυθμό, τη ζωντάνια και τη θετική ενέργειά τους.

Σε ένα εκρηκτικό μουσικό διήμερο, τα 18 συγκροτήματα, που ξεχώρισαν στις συναυλίες του Φεστιβάλ αυτήν τη χρονιά, ανανεώνουν το ραντεβού τους με το κοινό για να το εκπλήξουν ακόμη μία φορά με τη μουσική και τη σκηνική παρουσία τους.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο Athens School Festival συμμετέχουν ερασιτεχνικά συγκροτήματα μαθητών από γυμνάσια και λύκεια της Αθήνας, καθώς και φοιτητικά σχήματα, που επιθυμούν να αναδείξουν τις καλλιτεχνικές δεξιότητές τους, να εντυπωσιάσουν με το ταλέντο τους, να εκφράσουν την αγάπη τους για τη μουσική, να συστηθούν στο κοινό και να βιώσουν την εμπειρία των ζωντανών συναυλιών.

Τα συγκροτήματα που θα απολαύσουμε το Σάββατο 1η Ιουλίου είναι: The Band, Noodles, Music Virus, Perfect Denial, Tuesday Nights, Salto Mortale, Coretheband, Smolderhaze και Glass Eye Filter. 

Τα συγκροτήματα που θα ανέβουν στη σκηνή την Κυριακή 2 Ιουλίου είναι: Stung By A Dead Bee, Spectrum, Aveline, Teenage Lobotomy, Dip Sauce, Dreamless, Criminal Set, Jagertees και Countown. 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.