Ελλάδα

Νεαρή γυναίκα τραυματίστηκε από “αδέσποτη” σφαίρα σε καφετέρια στον Κορυδαλλό (pic&vid)

Νεαρή γυναίκα τραυματίστηκε από “αδέσποτη” σφαίρα σε καφετέρια στον Κορυδαλλό (pic&vid)
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην οδό Ταξιαρχών στην πλατεία Ελευθερίας. Η 29χρονη καθόταν σε καφετέρια όταν ξέσπασε καβγάς έξω από κοντινό κομμωτήριο και βγήκαν όπλα. Τραυματίστηκε από μία σφαίρα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Έγιναν έξι προσαγωγές.

Από "αδέσποτη" σφαίρα τραυματίστηκε, αργά το βράδυ της Τρίτης μια 29χρονη γυναίκα, η οποία καθόταν σε καφετέρια του Κορυδαλλού.

Ειδικότερα, στις 23:25, έγινε συμπλοκή μεταξύ αγνώστων ατόμων, έξω από ένα κομμωτήριο, στην οδό Ταξιαρχών 16 και τότε κάποιος πυροβόλησε. Μια σφαίρα βρήκε την άτυχη γυναίκα που ήταν στην καφετέρια, η οποία διακομίστηκε στο «Αττικό» Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Όπως έγινε γνωστό από το ρεπορτάζ, μία ομάδα περίπου εννέα ατόμων προσέγγισαν με απειλητικές διαθέσεις το κομμωτήριο και αφού ήρθαν σε αντιπαράθεση με τον ιδιοκτήτη του, άρχισαν να πυροβολούν. Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν διαφορές με τον ιδιοκτήτη του κουρείου, ενώ βρήκαν και τρύπες από τις σφαίρες στη βιτρίνα και στους τοίχους.

Μία από τις σφαίρες χτύπησε την 29χρονη γυναίκα, η οποία βρισκόταν στη διπλανή καφετέρια και δεν είχε σχέση με τη συμπλοκή, στο πίσω μέρος του σώματος και πέρασε από την κοιλιακή χώρα. Δύο από τις σφαίρες που έπεσαν κατέληξαν στη βιτρίνα του κομμωτηρίου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σφαίρα βρήκε την 29χρονη στην κοιλιακή χώρα και στο «Αττικό» Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε αμέσως μετά τον τραυματισμό, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκεται εκτός κινδύνου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών και σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν ήδη συλλέξει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε έξι προσαγωγές για το περιστατικό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο επεισόδιο που σημειώθηκε φέρεται να εμπλέκονται 8 με 9 άτομα και κάποιο από αυτά πιθανότατα να έχει χρησιμοποιήσει όπλο. Κάποιες από τις προσαγωγές μάλιστα αναμένεται να μετατραπούν σε συλλήψεις.

Τέλος, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του κουρείου καθόταν μαζί με άλλες δύο κοπέλες έξω από το κατάστημά του ότι οι δράστες τον πλησίασαν με απειλητικές διαθέσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments