Αυτοκίνητο

Volvo S60: Διπλό όφελος και για την αγορά με χρονομίσθωση

Volvo S60: Διπλό όφελος και για την αγορά με χρονομίσθωση
H αγορά ενός εταιρικού Volvo S60 ή V60 γίνεται ακόμη πιο δελεαστική χάρη στην τιμή αλλά και λόγω χαμηλού φορολογικού συντελεστή.

Η αγορά του λίζινγκ και συγκεκριμένα της χρονομίσθωσης τρέχει με εξαιρετικούς ρυθμούς στην ελληνική αγορά. Για αυτό το λόγο και οι εταιρείες ποντάρουν σε μοντέλα που έχουν χαμηλό φορολογικό συντελεστή, πάντα σε συνάρτηση με την τιμή του μοντέλου και τον κυβισμό.

Έτσι, δύο από τα επιτυχημένα εμπορικά μοντέλα, το Volvo S60 T3 1.5 Auto και V60 T3 1.5 Auto προσφέρονται με το πιο πλήρες πακέτο εξοπλισμού της κατηγορίας σε τιμή σημαντικά μικρότερη από τα υπόλοιπα μοντέλα του ανταγωνισμού.

Το πρώτο σημαντικό όφελος είναι ότι έχουν, αμφότερα την ίδια τιμή εκκίνησης, τα € 24.300 για την έκδοση Kinetic.

Αυτό, όσον αφορά τον ιδιώτη αγοραστή. Το δεύτερο όφελος έρχεται για τους αγοραστές μέσω χρονομίσθωσης. Συγκεκριμενα, αν η αντίστοιχη προσέγγιση γίνει για το χώρο των εταιρικών πωλήσεων και τους εταιρικούς χρήστες, που σήμερα αποτελούν πολύ μεγάλο ποσοστό της συγκεκριμένης κατηγορίας, τότε η πλάστιγγα γέρνει ακόμα περισσότερο υπέρ των S60 και V60.

Οι δύο εκπρόσωποι της Volvo στην κατηγορία είναι τα μόναpremium μοντέλα της αγοράς τα οποία έχουν φορολογικό συντελεστή 14% κατά τον υπολογισμό της επιπρόσθετης φορολόγησης του χρήστη για το εταιρικό του αυτοκίνητο (φόρος παροχής σε είδος – benefit in kind).

Όλα τα υπόλοιπα premium μοντέλα της μεσαίας κατηγορίας φορολογούνται με τους αμέσως ακριβότερους συντελεστές, ήτοι 18% ή και 22%. Κάτι που σίγουρα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα των S60 T3 και V60 T3, για όσα στελέχη επιλέγουν/δικαιούνται εταιρικό αυτοκίνητο από την premiumμεσαία κατηγορία.

Και τα δύο μοντέλα κινούνται από τον βενζινοκινητήρα 1.498 κ.εκ., ισχύος 152 ίππων.

Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6-σχέσεων, αποτέλεσμα της έρευνας, σχεδιασμού και εξέλιξης τηςVolvo στα κινητήρια συστήματα της οικογένειας Drive-E, το οποίο ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των S60 T3 και V60 T3. Εξίσου σημαντικό ότι το σύστημα City Safety ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των δύο μοντέλων.

Πρόκειται για το κορυφαίο σύστημα αποφυγής συγκρούσεων στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Στα S60 και V60 λειτουργεί σε ταχύτητες έως 50 χλμ./ώρα, με το αυτοκίνητο να φρενάρει αυτόματα αν ο οδηγός δεν αντιδράσει έγκαιρα σε επικείμενη σύγκρουση με κάποιο προπορευόμενο όχημα ή εμπόδιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments