Αθλητισμός

Μαϊστόροβιτς: Ο πρόεδρος είναι φιλόδοξος, έχουμε κάνει πρόοδο στην ΑΕΚ

Μαϊστόροβιτς: Ο πρόεδρος είναι φιλόδοξος, έχουμε κάνει πρόοδο στην ΑΕΚ
Δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ με αφορμή τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που τον θέλουν να πηγαίνει στη Γουλβς.

Θέση για τα βρετανικά ρεπορτάζ που τον θέλουν να αναλαμβάνει θέση στην Γουλβς, πήρε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς . Ο Σουηδός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ του οποίου το συμβόλαιο λήγει στις 31 Αυγούστου, μίλησε στο «SVT Sport» και τόνισε:

«Έχω καλή σχέση με το γραφείο του Μέντες και αυτό περιλαμβάνει πολλούς ικανούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου και ποδοσφαιριστές. Είμαι ικανοποιημένος με την πρόοδο που έχουμε κάνει στην ΑΕΚ και μια καλή βάση για την δουλειά μας. Ο πρόεδρος είναι ένας φιλόδοξος άνθρωπος, που μας δίνει τα εργαλεία για να φτιάξουμε καλές συνθήκες. Έχουμε μια φανταστική υποστήριξη από τους φιλάθλους μας και τους αξίζει μια ομάδα που να κερδίζει τίτλους και να τους δίνει χαρά».

Παρόλα αυτά, ο βρετανικός Τύπος έγραψε πως είσαι κοντά σε μετακίνηση στην Γουλβς…

«Στο μόνο που είμαι συγκεντρωμένος, είναι στο να κάνω την ΑΕΚ μια ισχυρή ομάδα που θα διεκδικεί το πρωτάθλημα και θα παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη»

Τι συζήτησες με τον Μέντες στο ραντεβού που είχατε;

«Κανένα σχόλιο».

Θα σ’ ενδιέφερε να αναλάβεις την Γουλβς;

«Το πιο ενδιαφέρον εγχείρημα για μένα αυτή την στιγμή, είναι η ΑΕΚ. Ο στόχος μου και όλη μου η συγκέντρωση, όπως είπα, είναι να κτίσουμε μ’ όλους στην ΑΕΚ, μια δυνατή ομάδα για να κερδίσει το πρωτάθλημα και να παίζει στην Ευρώπη κάθε χρόνο. Πέρυσι κάναμε σημαντικά βήματα σ’ αυτή την κατεύθυνση και πήραμε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Και τώρα κτίζουμε μια ομάδα για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και να παίζει στην Ευρώπη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments