Αθλητισμός

Aρνείται να ακούσει τις προτάσεις της Μπαρτσελόνα για τον Κουτίνιο η Λίβερπουλ!

Aρνείται να ακούσει τις προτάσεις της Μπαρτσελόνα για τον Κουτίνιο η Λίβερπουλ!
Η Λίβερπουλ αρνείται όχι μόνο να συζητήσει, αλλά και να ακούσει οποιαδήποτε πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον Φιλίπε Κουτίνιο. n

Μπορεί ο ίδιος ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής να έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στους «κόκκινους» ή για την ακρίβεια ότι θέλει οπωσδήποτε να μεταγραφεί στους Καταλανούς, αλλά φαίνεται πως το θέμα περιπλέκεται αντί να μπαίνει στην τελική ευθεία του… 

Μερικές ώρες πριν από την λήξη της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, η Μπαρτσελόνα όχι μόνο δεν μπορεί να βρει σημείο επαφής με τη Λίβερπουλ, αλλά δείχνει διατεθειμένη να εγκαταλείψει την προσπάθεια για την απόκτηση του παίκτη. 

Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, επικαλούμενα πηγές από την διοίκηση των «μπλαουγκράνα», η Λίβερπουλ έχει υψώσει έναν… τοίχο, στον οποίο προσκρούουν όλες οι προσφορές τους για τον 25χρονο Βραζιλιάνο. 

Οι Άγγλοι παραμένουν ανυποχώρητοι στη θέση τους ότι δεν παραχωρούν τον ποδοσφαιριστή, παρά το γεγονός ότι η υψηλότερη οικονομικά πρόταση των Καταλανών έχει φτάσει τα 150 εκατομμύρια ευρώ. 

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα δείχνουν εξαιρετικά δυσαρεστημένοι και εκτιμούν πια ότι αν δεν υπάρξει κάποια δραματική αλλαγή, η μεταγραφή δεν πρόκειται να γίνει. 

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments