Διεθνή

Michael Jackson: Η Paris μοιράστηκε την πιο τρυφερή ανάμνηση με τον πατέρα της (pic)

Michael Jackson: Η Paris μοιράστηκε την πιο τρυφερή ανάμνηση με τον πατέρα της (pic)
Η κόρη του Michael Jackson, Paris, δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον πατέρα της αποκαλύπτοντας την πιο τρυφερή ανάμνηση που έχει από εκείνον.

Η κόρη του Michael Jackson, Paris, με αφορμή τη σημερινή ημέρα που σηματοδοτεί την 59η επέτειο από τη γέννηση του “Βασιλιά της ποπ”, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία.

Για να τιμήσει τη μνήμη του, η Paris Jackson δημοσίευσε μία αξιολάτρευτη στιγμή μεταξύ του πατέρα και της κόρης, με τη συνοδεία ενός εγκάρδιου μηνύματος:

«Γενέθλιες ευχές για την αγάπη της ζωής μου, το μόνο άτομο που μου έδειξε τι ήταν αληθινά το πάθος και αυτό που μου έδωσε συμπαγές ήθος για να ζήσω και για το πώς να ονειρεύομαι. Δε θα νιώσω ποτέ ξανά την αγάπη με τον τρόπο που ένιωσα μαζί σου. Είσαι πάντα μαζί μου και είμαι πάντα μαζί σου», έγραψε.

Επιπλέον, η 19χρονη Αμερικανίδα πρόσθεσε για τον Michael Jackson: «Αν και δεν είμαι εσύ και εσύ δεν είσαι εγώ, ξέρω με όλη μου την ύπαρξη ότι είμαστε ένα – και οι ψυχές μας δε θα αλλάξουν. Σε ευχαριστώ για τη μαγεία, για πάντα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments