Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Μιραλάς παραμένει η… καψούρα

Ολυμπιακός: Ο Μιραλάς παραμένει η… καψούρα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Κέβιν Μιραλάς δεν βγαίνει απ' το μυαλό του Βαγγέλη Μαρινάκη, που θα προσπαθήσει μέχρι τέλους να τον φέρει στον Ολυμπιακό.

Ο Κέβιν Μιραλάς αποτελεί τη μεγάλη… καψούρα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θέλει να φέρει τον Βέλγο πίσω στον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσει να τα καταφέρει μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Η Έβερτον μέχρι τώρα απαντά διαρκώς αρνητικά στις προτάσεις του Ολυμπιακού, όμως οι Πειραιώτες έχουν έναν πολύ μεγάλο σύμμαχο, γι’ αυτό και επιμένουν (και θα επιμένουν μέχρι το βράδυ της 31ης Αυγούστου).

Δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος θέλει πάρα πολύ να και έχει στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Εβερτον και τον διάσημο ατζέντη του, Κριστόφ Ενροτό.

«Πάω στον Ολυμπιακό ή μένω στην Εβερτον. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει», λέγεται πως είναι η θέση του 29χρονου επιθετικού και πάνω σε αυτή δουλεύει κι επιμένει ο Ολυμπιακός και προσωπικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την επίτευξη μιας συμφωνίας, που θα… γκρεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης» και θα στείλει -σίγουρα- χιλιάδες κόσμου στο «Ελ. Βενιζέλος» για την υποδοχή του Βέλγου.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.