Ελλάδα
pagenews.gr / Ελλάδα / Δολοφονία στο Περιστέρι: Νέα στοιχεία για το έγκλημα
Δολοφονία στο Περιστέρι: Νέα στοιχεία για το έγκλημα | Pagenews.gr
Pagenews Team 3 Σεπτεμβρίου 2017, 09:32 3 Σεπτεμβρίου 2017, 9:32

Η δολοφονία στο Περιστέρι ενός άνδρα 41 ετών καλύπτεται από μυστήριο, σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας. Στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν συγκεντρώσει όσα στοιχεία πιστεύουν ότι θα τους βοηθήσουν να βρουν τα στοιχεία εκείνου που σκότωσε τον 41 ετών ιδιωτικό υπάλληλο.

Οι αρχές ψάχνουν τον δολοφόνο στο οικείο περιβάλλον του θύματος, αναφέροντας ότι ενώ αρχικά οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι η πόρτα του διαμερίσματος έχει παραβιαστεί, τελικά κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ίδιο το θύμα άνοιξε στον δράστη.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν στενό συγγενικό του πρόσωπο άνοιξε την πόρτα του σπιτιού. Εδώ και δύο ημέρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής ούτε στην οικογένειά του, ούτε στις κεντρικές αποθήκες μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, όπου εργάζεται.

Το θύμα φέρει τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και την πλάτη, αλλά φαίνεται ότι προσπάθησε να αμυνθεί, καθώς οι αστυνομικοί είδαν τραύματα και στο χέρι του.

Οι συνάδελφοι του 41χρονου είναι συγκλονισμένοι μετά την αποκάλυψη της άγριας δολοφονίας του μέσα στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του. Ιδιωτικός υπάλληλος, χωρίς να έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές, κοινωνικός, χωρίς εξάρσεις και περιστατικά βίας.

Ως πιο πιθανό σενάριο, μέχρι αυτήν την ώρα εξετάζουν εκείνο της ληστείας μετά φόνου. Ο ιδιωτικός υπάλληλος είτε γνώριζε τον δολοφόνο του, είτε ο δράστης μπήκε στο σπίτι με κάποιο τέχνασμα.

Το θύμα έμενε στο διαμέρισμα με τη μητέρα του, αλλά εκείνη αυτήν την περίοδο απουσίαζε στο εξοχικό τους. Εκείνη τον αναζητούσε στο τηλέφωνο και ανησύχησε.

Ετικέτες: 


2017