Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ντέρμπι την 1η αγωνιστική στο “άδειο” ΣΕΦ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ντέρμπι την 1η αγωνιστική στο “άδειο” ΣΕΦ
Ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός έβγαλε η κληρωτίδα της Basket League την 1η αγωνιστική. Κεκλεισμένων των θυρών το ματς, λόγω των επεισοδίων στον περσινό 5ο τελικό.

Ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός έβγαλε η κληρωτίδα της Basket League την 1η αγωνιστική. Κεκλεισμένων των θυρών το ματς, λόγω των επεισοδίων στον περσινό 5ο τελικό.

Δυνατά ματς και στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αφού ο Άρης θα υποδεχθεί την ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός Superfoods τον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά στα άλλα μεγάλα ματς, το Άρης-Ολυμπιακός θα διεξαχθεί την 4η αγωνιστική, ενώ την 5η αγωνιστική υπάρχει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ και φιλοξενούμενο τον Άρη. 

Την 8η αγωνιστική, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό και την 9η θα παίξει στην έδρα του ΠΑΟΚ. Για την 11η αγωνιστική, ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στην Πυλαία και την 12η η ΑΕΚ θα είναι τυπικά γηπεδούχος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. 

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (7/1): 

ΓΣΛ Φάρος – ΠανιώνιοςΠΑΟΚ – Προμηθέας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός SuperfoodsΛαύριο – ΚύμηΑΕΚ – ΤρίκαλαΚόροιβος – ΆρηςΚολοσσός Ρόδου – Ρέθυμνο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments