Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Ελλάδα – Πολωνία μπάσκετ – Μίσσας: Για να περάσουμε θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και συγκέντρωση
Ελλάδα – Πολωνία μπάσκετ – Μίσσας: Για να περάσουμε θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και συγκέντρωση | Pagenews.gr
Pagenews Team 6 Σεπτεμβρίου 2017, 11:00 6 Σεπτεμβρίου 2017, 11:00

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ, Κώστας Μίσσας, αναφέρθηκε στο σημερινό ματς για το Ευρωμπάσκετ 2017 με την Πολωνία, αλλά και στον χθεσινό αγώνα με την Φινλανδία όπου γνώρισε για ακόμη μία φορά την ήττα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε: «Είχαμε πολύ στρες, αύριο που είναι τελικός θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη ηρεμία. Χάσαμε πολλά λέι απ στην αρχή και πολλές βολές. Για να περάσουμε θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και συγκέντρωση.

Είχαμε πρόβλημα με τους ψηλούς και έτσι παίξαμε με πιο χαμηλό σχήμα και με αλλαγές στην άμυνα. Καταφέραμε να μειώσουμε στους τέσσερις, αλλά το αντιαθλητικό και η τεχνική ποινή μάς έφεραν πίσω. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε και το χρόνο κάποιων παικτών, όπως ο Πρίντεζης.

Αλλά όταν πήγε το ματς στους 4 πόντους, πήγαμε για τη νίκη. Είναι τελικός το ματς με την Πολωνία. Είναι καλή ομάδα, παίζουν έξυπνα και συχνά έχουν τέσσερις περιφερειακούς και έναν ψηλό. Εκεί θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και θα πρέπει να βρούμε τα plays για να χτυπήσουμε από μέσα.

Από την εμπειρία μου αυτά τα ματς είναι παιχνίδια καρδιάς. Ποιος το θέλει περισσότερο».

Διαβάστε επίσης: Ευρωμπάσκετ 2017 – Κώστας Μίσσας: Είχαμε άγχος και πίεση

Ετικέτες: 


2017