Δυο φίλοι και πρώην συμφοιτητές έσμιξαν ξανά μετά από 22 χρόνια στο μακρινό Ελσίνκι, με μια σημαία του Άρη, αλλά και της Ελλάδας!
nnnnn nnnnnnnnnnn
Δυο φίλοι και πρώην συμφοιτητές έσμιξαν ξανά μετά από 22 χρόνια στο μακρινό Ελσίνκι, με μια σημαία του Άρη, αλλά και της Ελλάδας!
Ο Πόλυς Φωτιάδης από την Ξάνθη και ο Μπάμπης Θεοδωρίδης από τη Βέροια, παλιοί συμφοιτητές από την Σόφια Βουλγαρίας βρέθηκαν ξανά μετά από 22 χρόνια στην Φινλανδία, προκειμένου να δουν την Εθνική Ελλάδας.
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης
Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία.
Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.