Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με Μολέδο – Οι φήμες για… ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με Μολέδο – Οι φήμες για… ΠΑΟΚ
Ο Παναθηναϊκός πιέζει τον Μολέδο να υπογράψει, διαφορετικά είναι ελεύθερος από Γενάρη να συμφωνήσει με άλλη ομάδα. Πως εμπλέκεται ο ΠΑΟΚ.

Ο Ροντρίγκο Μολέδο μπορεί να έχει συμφωνήσει προφορικά για την ανανέωση του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό, ωστόσο κάτι τέτοιο μόνο σίγουρο δεν είναι. Το τελευταίο διάστημα το θέμα του μοιάζει "παγωμένο" με τους πράσινους να πιέζουν την πλευρά του παίκτη για να δοθεί άμεσα μια λύση.

Ο λόγος; Το γεγονός πως το συμβόλαιο του Μολέδο τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι και αν δεν προκύψει ανανέωση, τότε ο Βραζιλιάνος θα είναι σε θέση να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του από τον Γενάρη κι έπειτα.

Μάλιστα, στον Παναθηναϊκό έχουν φτάσει και φήμες για τον ΠΑΟΚ και τις ματιές που ρίχνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης προς τον κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα, ο ΠΑΟΚ φερόταν να είχε κάνει κρούση στον παίκτη και πριν τη λήξη της περασμένης σεζόν, όταν, μάλιστα, στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων στην Τούμπα για τα πλέι οφ, ο έμπειρος στόπερ είχε ζητήσει να μείνει εκτός αποστολής.

Όπως λέγεται, λοιπόν, ο Δικεφάλος του Βορρά φέρεται να κοιτάζει ξανά τον άσο του Παναθηναϊκού και έτσι εξηγούν πολλοί και τη στάση του παίκτη, ο οποίος αρνείται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με το Τριφύλλι και καθυστερεί ενδεχομένως γιατί κάτι άλλο περιμένει…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments