Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Στο πλευρό του Ηρακλή ο Ιβάν Σαββίδης!
Στο πλευρό του Ηρακλή ο Ιβάν Σαββίδης! | Pagenews.gr
Pagenews Team 7 Σεπτεμβρίου 2017, 13:35 7 Σεπτεμβρίου 2017, 13:35

Οπως από χθες έγινε γνωστό ο Ηρακλής του Σπύρου Παπαθανασάκη, οδηγείται στη διάλυση εξαιτίας της οικονομικής αδυναμίας του μεγαλομετόχου των "κυανολεύκων".

Το θέμα αυτό είχε πολλές προεκτάσεις, αφού αρκετές ομάδες και οπαδοί συλλόγων, εξέφρασαν την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους οπαδούς του Ηρακλή, ενώ σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ζήτησε από τους συνεργάτες του να ενημερωθεί για όλα όσα οδηγούν στην διάλυση του Ηρακλή.

Μάλιστα, ο ίδιος μετέφερε πως… "Aνεξάρτητα από τις οπαδικές κόντρες ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του πρέπει να συμπεριφερθεί με σεβασμό σε ένα ιστορικό σωματείο της πόλης", παράλληλα ζήτησε από τους συνεργάτες του να αναζητηθούν όλοι οι νομικοί και θεσμικοί τρόποι ώστε αν είναι δυνατόν να αποφευχθεί η διάλυση του Ηρακλή.

Την ίδια ώρα στον Δικέφαλο έλεγαν πως τέτοιου είδους καταστάσεις δεν θα έπρεπε να προκύπτουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πως η σημερινή κατάσταση του Ηρακλή είναι ένα κοινό πρόβλημα για όλη την ελληνική ποδοσφαιρική κοινότητα και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί συλλογικά.

Πηγή: sdna.gr

Ετικέτες: 


2017