Αθλητισμός

Ράφαελ Ναδάλ: Μεγάλος νικητής στο US Open (vid)

Ράφαελ Ναδάλ: Μεγάλος νικητής στο US Open (vid)
Ο Rafael Nadal κέρδισε τον 3ο του τίτλο στο US Open και το 16ο Grand Slam στην καριέρα του, στη νίκη επί του Νοτιοαφρικανού Kevin Anderson στη Νέα Υόρκη.

Ο Ισπανός αντισφαιριστής, Ράφαελ Ναδάλ κέρδισε τώρα δύο Grand Slam την ίδια χρονιά για πρώτη φορά μετά το 2013, έχοντας κερδίσει το Γαλλικό Όπεν τον Ιούνιο. Στο US open πήρε τη νίκη με 6-3 6-3 6-4 σετ στον τελικό της Κυριακής στο Flushing Meadows.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη φέτος», δήλωσε ο Nadal. «Μετά από κάποια χρόνια με αρκετά προβλήματα, τραυματισμούς και μερικές φορές χωρίς να παίζω καλά ,όλα αυτά από την αρχή της σεζόν που έχω ζήσει είναι πολύ όμορφα.”

Το US Open ήταν το τελευταίο Grand Slam όπου δούλευε παράλληλα με τον θείο του Toni, τον Carlos Moya o οποίος θα αναλάβει αποκλειστικά την προπόνηση του από το 2018.

«Δεν μπορώ να τον ευχαριστήσω αρκετά για όλα όσα έχει κάνει για μένα», δήλωσε ο Nadal για τον θείο του. «Πιθανώς χωρίς αυτόν δεν θα έπαιζα ποτέ τένις και είναι υπέροχο που είχα κάποιον σαν αυτόν που με πίεζε όλη την ώρα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments