Διεθνή

Ρωσία: “Προβοκάτσια” το “κύμα υστερίας” που καλλιεργεί η Δύση για τα στρατιωτικά μας γυμνάσια

Ρωσία: “Προβοκάτσια” το “κύμα υστερίας” που καλλιεργεί η Δύση για τα στρατιωτικά μας γυμνάσια
Ο εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου της Ρωσίας χαρακτήρισε ως "προβοκάτσια" το "κύμα υστερίας" που καλλιεργεί η Δύση, όσον αφορά τα στρατιωτικά γυμνάσια "Zapad-2017»( «Δύση-2017") που άρχισαν νωρίτερα στο έδαφος της Λευκορωσίας με τη συμμετοχή της Ρωσίας και θα συνεχισθούν έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του προέδρου της Ρωσίας έγιναν με αφορμή τα σημερινά γυμνάσια πού είχαν από κοινού με την Λευκωσία

«Απορρίπτουμε τις όποιες κατηγορίες όσον αφορά τη διαφάνεια των γυμνασίων. Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας διατηρεί πάντα κατά την διάρκεια των γυμνασίων το μέγιστο δυνατό επίπεδο διαφάνειας. Θεωρούμε προβοκάτσια το κύμα υστερίας που έχει καλλιεργηθεί γύρω από τα γυμνάσια. Πρόκειται για συνήθη πρακτική και είναι δικαίωμα κάθε χώρας να διοργανώνει παρόμοια γυμνάσια. Όλα γίνονται αυστηρά με βάση το Διεθνές Δίκαιο και τους σχετικούς κανονισμούς», δήλωσε ο κ. Πεσκόφ.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για το εάν θα επισκεφθεί τα γυμνάσια ο πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν, δεν απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, λέγοντας ότι «δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο ο πρόεδρος να παραστεί σε κάποιο τμήμα των γυμνασίων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments