Αθλητισμός

Η ΑΝΑΔΟΜΩ κοντά στον ΠΑΟΚ

Η ΑΝΑΔΟΜΩ κοντά στον ΠΑΟΚ
Για μία ακόμη σεζόν, η εταιρία «ΑΝΑΔΟΜΩ» είναι δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Στο πλαίσιο αυτής της εξαιρετικής και απολύτως εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ της ΑΝΑΔΟΜΩ και του ΠΑΟΚ, πραγματοποιήθηκε μία μικρή εκδήλωση το βράδυ λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας για την Τουρκία.

Ο CEO της ΑΝΑΔΟΜΩ και ένθερμος φίλος του ΠΑΟΚ, κ. Νίκος Κωνσταντινίδης, παρέλαβε τα εισιτήρια διαρκείας του για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 από τον τεχνικό διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκο Σταυρόπουλο και τον μάνατζερ της ομάδας Τέλη Ζουρνατσίδη, τη νέα φανέλα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ από τον αρχηγό Βαγγέλη Μαργαρίτη και τον Αντώνη Κόνιαρη, ενώ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά, δύο από τα πολλά νέα πρόσωπα της φετινής ομάδας, τον προπονητή μας Ηλία Παπαθεοδώρου και τον Kevin Dillard, στους οποίους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα σεζόν.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο μουσείο της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, την κατασκευή του οποίου έχει αναλάβει η ΑΝΑΔΟΜΩ.

«Το ραντεβού μας με την ΑΝΑΔΟΜΩ ανανεώθηκε για την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στο Δήμο Ευόσμου-Κορδελιού (στη συμβολή των οδών Νυμφαίου, Κολοκοτρώνη, Στρ. Δαγκλή και 25ης Μαρτίου), το οποίο ανακαίνισε η ΑΝΑΔΟΜΩ και θα το εγκαινιάσουμε παίζοντας μπάσκετ, με όλα τα μεγάλα μας χαρτιά…», αναφέρει ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments