Μedia

Survival Secrets: Φήμες ότι αποχωρεί ο Γιάννης Αϊβάζης με… πιέσεις της Κορινθίου

Survival Secrets: Φήμες ότι αποχωρεί ο Γιάννης Αϊβάζης με… πιέσεις της Κορινθίου
Survival Secrets: Ο Γιάννης Αϊβάζης, η... παρηγοριά που αναζητεί η Μαρία Κορινθίου και οι φήμες αποχώρησης.

Το Survival Secrets συνεχίζεται στην Κουρούτα. Ναι, καλά διάβασες φίλε αναγνώστη. Μπορεί να μην συντονίζεσαι σχεδόν ποτέ στο Epsilon για να το παρακολουθήσεις, μπορεί να μην είναι… τρεντ στο Twitter, αλλά αυτά τα παιδιά που έκαναν το ταξίδι μέχρι την Πελοπόννησο εξακολουθούν να ζουν σε "δύσκολες" συνθήκες. Μεταξύ αυτών και ο Γιάννης Αϊβάζης.

Για πόσο ακόμα; Δεν το γνωρίζουμε. Ίσως και για λίγο. Διότι ο Έλληνας ηθοποιός δέχεται… πιέσεις αποχώρησης, χωρίς καν να το γνωρίζει. Μπερδεύτηκες; Θα σου εξηγήσουμε.

Η Μαρία Κορινθίου, μετά την πολυσυζητημένη φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό Down Town, είδε τα media και τον κόσμο να της την… πέφτουν. Με την κακή έννοια. Μέχρι και τα οπίσθιά της αρετουσάριστα στο Instagram έβγαλε και έστειλε… φιλιά. Και τώρα, όπως λέγεται, πιέζει την παραγωγή του Survival να διώξει από την Κουρούτα τον Γιάννη Αϊβάζη προκειμένου να την στηρίξει ψυχολογικά. 

Από την άλλη, ο Γιάννης Αϊβάζης, χωρίς να γνωρίζει για τις κινήσεις της Μαρίας Κορινθίου, μετά τους έντονους καβγάδες που δημιουργήθηκαν μέσα στο παιχνίδι, φαίνεται πως επιθυμεί και ο ίδιος να εγκαταλείψει το reality επιβίωσης. Τι θα γίνει θα το μάθουμε σε λίγες μέρες. Αν το μάθουμε…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments