Ελλάδα

Σούνιο: Μυστήριο με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν σε βαλίτσα

Σούνιο: Μυστήριο με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν σε βαλίτσα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Άνοιξαν οι φάκελοι εξαφανίσεων στο Σούνιο προκειμένου να διαπιστώσει η Αστυνομία ποιες γυναίκες είχαν χαθεί τα τελευταία χρόνια. Συνεχίζεται το... θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, για την υπόθεση με τα ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν στο Σούνιο, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ηδη τα ευρήματα βρίσκονται στα εργαστήρια του εγκληματολογικού και η ΕΛ.ΑΣ. περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής και ανθρωπολογικής εξέτασης. Την ίδια ώρα έχουν ανοίξει όλοι οι φάκελοι εξαφανισμένων ανθρώπων, των οποίων τα ίχνη χάθηκαν στην ευρύτερη περιοχή.

Το χρονικό των μακάβριων ευρημάτων

Το πτώμα, εντόπισε ο Ηρακλής Κατσαρός, ερασιτέχνης σπηλαιολόγος, ο οποίος όταν έκανε το αγαπημένο του χόμπι στην περιοχή Άσπρο Λιθάρι στο Σούνιο δεν περίμενε ότι θα βρισκόταν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα.

«Είδα μια υφασμάτινη βαλίτσα με τρεις τρύπες. Στη μια μεριά φάνηκε ένα κρανίο με γυναικεία μαλλιά που είχε ένα λαστιχάκι και στην άλλη τρύπα φαινόταν η κνήμη» δήλωσε ο ίδιος στο Star.

Οι πρώτες εκτιμήσεις 

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για το μακάβριο εύρημα στο Σούνιο, εκτιμούν πως τα οστά είναι ιδιαιτέρως παλιά. Η πιθανότητα να ανήκουν σε γυναίκα εξετάζεται από την Ασφάλεια, καθώς μέσα στο σάκο βρέθηκαν υπολείμματα από γυναικεία ρούχα.

Πάντως εξετάζεται το ενδεχόμενο της δολοφονίας και της απόκρυψης του πτώματος για χρόνια σε κάποιο σημείο και τελικά ο δράστης να αποφάσισε χρόνια μετά την πράξη του να τοποθετήσει τα οστά στον ταξιδιωτικό σάκο και να τα πετάξει στο σπήλαιο, ανάμεσα σε απορρίμματα.

Κοντά στον σάκο με τα ανθρώπινα οστά, εντοπίστηκαν δύο πιστωτικές κάρτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ληγμένες και ανήκαν σε άνδρα. Ωστόσο, η περιοχή όπου βρέθηκαν τα οστά είναι χώρος απόρριψης απορριμμάτων. Αυτός είναι και ο λόγος που -μέχρι στιγμής- δεν συνδέεται η εύρεση των πιστωτικών καρτών με το φρικιαστικό εύρημα.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.