Αθλητισμός

Λυμπερόπουλος: Τέτοια εποχή είχε κριθεί το πρωτάθλημα τα προηγούμενα χρόνια

Λυμπερόπουλος: Τέτοια εποχή είχε κριθεί το πρωτάθλημα τα προηγούμενα χρόνια
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος για το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και το φιλικό με την Παναχαϊκή.

Στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 μίλησε ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ Νίκος Λυμπερόπουλος, με αφορμή το φιλικό παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Ο «Λύμπε», ρωτήθηκε και για την φετινή εξέλιξη της Σούπερ Λίγκας, λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους και εξηγώντας πως «τα προηγούμενα χρόνια είχε κριθεί τέτοια εποχή το πρωτάθλημα». «Η αλλαγή του σκηνικού μας κακοφαίνεται», πρόσθεσε.

Αναλυτικά μίλησε:

Για το φιλικό με την Παναχαϊκή: «Ήταν επιθυμία του κ. Χιμένεθ, να παίξουμε ένα φιλικό τώρα στη διακοπή, μου ζήτησε μία καλή ομάδα, με καλό γήπεδο και καλές συνθήκες και η πρώτη μου σκέψη ήταν η Παναχαϊκή που πλέον λειτουργεί επαγγελματικά και διαθέτει όλα τα παραπάνω στοιχεία, μίλησα με τον Κώστα και κλείσαμε το φιλικό. Γνωρίζω προσωπικά εδώ και χρόνια τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα που ασχολείται ενεργά με την ομάδα έχουμε εξαιρετικές σχέσεις, είναι ένας άνθρωπος που έχει ωραίες ιδέες, μου είχε εκφράσει εδώ και αρκετά χρόνια την επιθυμία του να βοηθήσει την ομάδα της πόλης αλλά και γενικότερα την περιοχή του, βρέθηκε ο Κώστας (σ.σ. Κατσουράνης) στο δρόμο του και όταν ήρθε η κατάλληλη στιγμή έγινε η κίνηση. Το είχε καλλιεργήσει ο Πλάτωνας και μαζί με τον Κώστα ξεκίνησαν μία πολύ ωραία ιδέα. Με τη συμπαράσταση φυσικά και των υπόλοιπων κυρίων που βοηθούν ενεργά στο εγχείρημα. Είναι θέμα χρόνου η ομάδα να επιστρέψει στην Α’ Εθνική».

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ μέχρι στιγμής σχολίασε: «Στο φίλαθλο κόσμο του κακοφαίνεται το φυσιολογικό. Αυτό που γίνεται στις πρώτες αγωνιστικές είναι πως αν δεν παίξεις δεν κερδίζεις. Αυτό πρέπει να αναζητούμε όλοι. Τα προηγούμενα χρόνια είχε κριθεί τέτοια εποχή το πρωτάθλημα, τώρα η αλλαγή του σκηνικού μας κακοφαίνεται.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments