Μedia

Η “Μουρμούρα” κάνει πρεμιέρα και στην Κύπρο

Η “Μουρμούρα” κάνει πρεμιέρα και στην Κύπρο
Η επιτυχημένη σειρά του Alpha "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", επιστρέφει εντελώς ανανεωμένη με ένα ανατρεπτικό Κυπριακό ζευγάρι.

Η Μουρμούρα αλά… Κυπριακά έρχεται. Δύο Κύπριοι στην Αθήνα. Η προσαρμογή δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση! Ευτράπελα, κλασσικές διαφωνίες, ερωτικά καβγαδάκια, συγκρούσεις και κορυφαίες συνήθειες made in Cyprus, βρήκαν την θέση τους στην πολυαγαπημένη σειρά "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" και πάντα αλά Κυπριακά! Τους ρόλους του Κυπριακού ζεύγους ενσαρκώσουν η Χριστιάνα Αρτεμίου και ο Μιχάλης Σοφοκλέους και υπόσχονται ότι η Μουρμούρα αυτή τη σεζόν… θα είναι διαφορετική γεμάτη εκπλήξεις, απρόοπτα, γέλιο και ακόμη περισσότερη μουρμούρα!

Ο Φώτης (Μιχάλης Σοφοκλέους) κλασικός Λευκωσιάτης, μοναχοπαίδι, με πατέρα πλαστικό χειρούργο και μητέρα καθηγήτρια αγγλικών. Μεγαλωμένος με ανέσεις, λεφτά, φιλοδοξίες, οργάνωση και πειθαρχεία.

Είναι στέλεχος διαφημιστικής εταιρείας… προσεγμένος, χαμηλού προφίλ και διακριτικός. Η Χριστίνα (Χριστιάνα Αρτεμίου) είναι από τη Λάρνακα, επαναστάτρια, αντιδραστική, αντισυμβατική, ακατάστατη και με γονείς που φτιάχνουν χαλλούμια.

Παράλληλα προσπαθεί να δραστηριοποιεί στο σχεδιασμό κήπων των "διασήμων"! Αυτός Παρθένος, αυτή Υδροχόος. Δεν μοιάζουν σε τίποτα, αλλά τους ενώνει η αγάπη και ο γάμος.

Η επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», επιστρέφει εντελώς ανανεωμένη με ένα ανατρεπτικό Κυπριακό ζευγάρι την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στις 22:10 και με τρία επεισόδια κάθε βδομάδα (Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη)!

Να σημειωθεί ότι το κυπριακό ζευγάρι σκηνοθετεί ο Στάμος Τσάμης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments