Αυτοκίνητο

Δέκα χρόνια χωρίς τον Κόλιν Μακρέι

Δέκα χρόνια χωρίς τον Κόλιν Μακρέι
Ένας εμβληματικός οδηγός. Ένας βιρτουόζος του WRC. Ο Collin McRae άφησε ανεξίτηλα τα ίχνη του στις ειδικές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι.

Ο Colin ήταν ο αγαπημένος των θεατών αφού ήξερε πώς να ξεσηκώνει το πλήθος με τα απίστευτα περάσματά του. Από τα άλματα της Φινλανδίας, μέχρι τους νερόλακκους της Αργεντινής και τις γρήγορες ειδικές διαδρομές της μακρινής Νέας Ζηλανδίας, ο Κόλιν Μακρέι δημιουργούσε φανατικούς θαυμαστές, και όλοι έχουν να διηγηθούν μια ιστορία για την οδήγηση του. Φτιαγμένος από πάστα μεγάλου οδηγικού ταλέντου αγαπήθηκε, όσο κανένας άλλος οδηγός σε αυτόν τον πλανήτη, για αυτό και η απώλειά του είναι τεράστια για το σπορ.

Η Ford δεν ξεχνά και τιμά τη μνήμη του μεγάλου Rallyman, του Σκοτσέζου οδηγού που γεννήθηκε και πέρασε όλη του τη ζωή μέσα σε ένα αγωνιστικό μπάκετ και συνέδεσε το όνομά του με πολλές αγωνιστικές επιτυχίες του μπλε οβάλ.

Όλη του τη ζωή ο Colin McRae την πέρασε στο έπακρο, τις χαρές, τις λύπες, τη δόξα, την πίκρα, την κατάκτηση, τη καταξίωση, τις νίκες, τις ήττες.

To Ford Focus WRC είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον μεγάλο οδηγό, μιας και με αυτό ο Colin γεύτηκε δύσκολες νίκες και πολλές χαρές. Mπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει παγκόσμιο τίτλο με Ford, όμως άφησε στα βουνά και στις ειδικές διαδρομές όλου του κόσμου την τεράστια παρακαταθήκη του, όσο κανένας άλλος οδηγός της ομάδας και των ράλλυ.

Δημοφιλής και στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους του αθλήματος διότι και στα ελληνικά χώματα έβαλε τη δική του πινελιά. Ο ταχύς και ανυπότακτος Colin McRae είναι πολυνίκης στον πιο δύσκολο και σκληρό αγώνα του WRC, του φημισμένου σε όλο τον κόσμο, για τους κακοτράχαλους δρόμους του, το Ράλλυ Ακρόπολις. “Τo Ford Focus WRC ήταν φτιαγμένο για να αντέξει στη σκληρή δοκιμασία του Ράλι Ακρόπολις και έτσι μας έδινε τη δυνατότητα να οδηγήσουμε στις σκληροτράχηλες ειδικές διαδρομές πολύ γρήγορα, γιατί ξέραμε ότι δεν θα πάθαινε τίποτα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments