Αθλητισμός

Καρυπίδης: ”Πάμε Αρειανάρα, ραντεβού στο γήπεδο”

Καρυπίδης: ”Πάμε Αρειανάρα, ραντεβού στο γήπεδο”
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης μίλησε για τη νέα σεζόν που έρχεται στο περιθώριο της media day του συλλόγου.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης αναφέρθηκε στην χρονιά που μόλις μπαίνει για την ομάδα του Άρη, δίνοντας την ευχή στο να είναι η τελευταία όπου ο σύλλογος… ταλαιπωρείται μακριά από τη φυσική του θέση, την πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρυπίδη:”Βρισκόμαστε στην αφετηρία της νέας χρονιάς που θα είναι η τελευταία της περιπέτειας που βιώνει ο ΑΡΗΣ τα τελευταία χρόνια. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια φέτος, είμαστε υποψιασμένοι και συνειδητοποιημένοι περισσότερο από ποτέ. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πως πρέπει να το κάνουμε ώστε του χρόνου να είμαστε εκεί που δικαιούμαστε.

Για τα να τα καταφέρουμε χρειάζεται η επιστράτευση όλων των δυνάμεων του συλλόγου. Ο ΑΡΗΣ ενοχλεί κι αυτό πλέον είναι ξεκάθαρο σε όλους. Διοίκηση, ομάδα και κόσμος θα είμαστε μια γροθιά για να δώσουμε τις απαντήσεις μας μέσα στο γήπεδο και να πάρουμε αυτό που μας στέρησαν πέρσι με τον τρόπο που όλοι είδαμε.

Στέκομαι ιδιαίτερα στον κόσμο. Κατανοώ την πικρία που νιώθει, όπως όλοι μας. Όμως, μόνο με τη δική του συμπαράσταση και ορμή θα γίνουν πιο απλά τα πράγματα. Η ομάδα, οι παίκτες έχουν ανάγκη από την παρουσία τους κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Αιγινιακό, ομάδα και κόσμος πρέπει να στείλουμε ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι φέτος θα πετύχουμε τον στόχο μας. Ραντεβού στο γήπεδο. Πάμε Αρειανάρα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments