Αθλητισμός

Το ΠΑΣΟΚ, η Φώφη Γεννηματά και το… καρούμπαλο του Λάμπρου Σκόρδα! (pic)

Το ΠΑΣΟΚ, η Φώφη Γεννηματά και το… καρούμπαλο του Λάμπρου Σκόρδα! (pic)
Δείτε την επική ανάρτηση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρου Σκόρδα, ο οποίος απέδωσε το ατύχημά του στην... γλωσσοφαγιά των οπαδών της Φώφης Γεννηματά.

”Ξέσπασε” στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο άλλοτε πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, ο οποίος περιέγραψε λεπτομερώς το ατύχημα που υπέστη, στην προσπάθειά του να συμμετάσχει στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου ηγέτη του κεντροαριστερού φορέα.

Μάλιστα, ο ίδιος, δεν δίστασε να αποδώσει… ευθύνες για το καρούμπαλό του, κατηγορώντας τους οπαδούς της Φώφης Γεννηματά, οι οποίοι τον.. .γλωσσόφαγαν.

”Έπεσα από την σκάλα στο εκλογικό κέντρο, ολόκληρη με το κεφάλι-το καρούμπαλο βγαζει μάτι-,χτύπησα ώμους, χέρια πόδια, έβρεχε καταρρακτωδώς, μέχρι χαλάζι έριξε για δέκα λεπτά μέσα στο Παρίσι, αλλά τελικά ψήφισα.Δεν ξέρω ποιοι με γλωσσοφάγανε περισσότερο. Οι Συριζαίοι, οι νεοδημοκράτες ή οι Φωφικοί πασόκοι. Και κάτι τελευταίο. Ντροπή στην Πρεσβεία στο Παρίσι και στον Ελληνικό Σύλλογο Maison de la Grèce που έβαλαν το εκλογικό κέντρο στο υπόγειο, ενώ επάνω ο Σύλλογος έχει μια μεγάλη δική του αίθουσα.ΥΓ Ο συριζα σύντομα θα πάρει τον ΜΠ##@$”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments