Αθλητισμός

Αντσελότι για Εθνική Ιταλίας;

Αντσελότι για Εθνική Ιταλίας;
H ιταλική ομοσπονδία αναζητά τον διάδοχο του Βεντούρα και φέρεται να ''χτύπησε'' την ''πόρτα'' του πρώην τεχνικού της Μπάγερν Μονάχου.

Η αποτυχία πρόκρισης της ”Σκουάντρα Ατζούρα” στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου οδηγούν τον νυν ομοσπονδιακό τεχνικό, Βεντούρα, στα πρόθυρα της απόλυσης, όσο κι αν ο ίδιος επιμένει στη… θέση του.

Ήδη, οι άνθρωποι που ”τρέχουν” τα ζητήματα στην ιταλική ομοσπονδία έχουν αρχίσει ήδη επαφές με προπονητές οι οποίοι βρίσκονται ψηλά στη λίστα των υποψηφίων, με τους Κάρλο Αντσελότι και Ρομπέρτο Μαντσίνι να είναι, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γείτονος χώρας, στους επιλαχόντες.

Η περίπτωση του Αντσελότι φαίνεται πως συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, σε σχέση με την αντίστοιχη του Μαντσίνι, καθώς ο δεύτερος δεν σκέφτεται να αφήσει στην άκρη τη Ζενίτ.

Βέβαια, το γεγονός αυτό δεν χρίζει αυτόματα τον ”Καρλίτο” ως φαβορί, καθώς ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία ανάληψης συλλόγου από την Αγγλία, ενώ δεν είναι βέβαιο ότι θα πει το ”ναι” σε περίπτωση που η… πατρίδα του τον καλέσει να αναλάβει. Πάντως, οι δύο πλευρές έχουν κάνει ήδη μια διερευνητική συζήτηση σχετικά με το ενδεχόμενο αυτό, ωστόσο τα αποτελέσματα θα φανούν στο επόμενο διάστημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments