Υγεία

Κάνουμε όλοι yoga για να βοηθήσουμε την κοινωνική δράση “Ο άλλος Άνθρωπος”

Κάνουμε όλοι yoga για να βοηθήσουμε την κοινωνική δράση “Ο άλλος Άνθρωπος”
Ένας διαφορετικός ιντερνετικός μαραθώνιος Yoga με σκοπό όλοι να βοηθήσουμε τον "Άλλον Άνθρωπο" πραγματοποιείται μέσω facebook.

Αφορμή για τον μαραθώνιο yoga στάθηκε ένα άρθρο για τον κίνδυνο παύσης της λειτουργίας της κοινωνικής δράσης “Ο άλλος άνθρωπος”. 100 δάσκαλοι Yoga από 19 πόλεις της Ελλάδας προσφέρουν πάνω από 90 τάξεις από τις 26 Νοεμβρίου ως τις 6 Δεκεμβρίου προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για ίδιο σκοπό.

Η Μάρα Κωνσταντινίδη – δασκάλα Yoga – πρότεινε την ιδέα να οργανωθεί κάποια δράση βοήθειας για τον “άλλον άνθρωπο”. Μέσα από τα σχόλια αυτής της δημοσίευσης και μέσα σε λίγη ώρα συμφωνήθηκε η οργάνωση κάποιων μαθημάτων για την υποστήριξη του σκοπού. 

Ώρες μόνο μετά, περισσότεροι δάσκαλοι ενημερώθηκαν και κινητοποιήθηκαν μέσω Facebooκ και μέσα σε 3 μέρες δάσκαλοι Yoga από όλη την Ελλάδα ήρθαν μαζί για να οργανώσουν από κοινού μια εκδήλωση που θα στηρίξει έναν ενιαίο σκοπό. Δάσκαλοι που δε γνωρίζονταν πριν – που πολλοί δε γνωρίζονται ακόμη- μεταξύ τους, αλλά μοιράστηκαν μια κοινή ιδέα. Την προφορά βοήθειας μέσω της Yoga και τη στήριξη μιας δράσης πολιτών προς άλλους πολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη. 

Στο διάστημα 26/11 – 06/12 προφέρονται συνολικά πάνω από 90 τάξεις, σε περισσότερα από 60 σημεία, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για την στήριξη της κοινωνικής κουζίνας ο άλλος άνθρωπος. Οι δάσκαλοι δε θα λάβουν κάποια αμοιβή, και ως αντίτιμο οι συμμετέχοντες καταβάλουν ένα ποσό με εθελοντική εισφορά – κάθε μαθητής προσφέρει αυτό που θεωρεί ικανό από την πλευρά του – για τη στήριξη της δράσης.  96 τάξεις διαφορετικών επιπέδων, με διαφορετικές θεματικές από διαφορετικά μονοπάτια διδασκαλίας της Yoga. Βρείτε την τάξη που σας ενδιαφέρει και δηλώστε συμμετοχή βοηθώντας με την παρουσία και την εισφορά σας http://bit.ly/2jAgnXv. 

Μια συγκινητική κίνηση βοήθειας προς μια κοινωνική δράση που έχει φροντίσει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους μέσα σε 4 χρόνια λειτουργίας. Το κάλεσμα είναι προς όλους. Ελπίζουμε να έχει ενθουσιώδη υποδοχή και συμμετοχή από τους μαθητές, όσο είχε και από εμάς τους δασκάλους. 

Ομάδα Επικοινωνίας: Ασημάκης Φαλτάκαςhttps://www.facebook.com/asimakis.faltakas Μάρα Κωνσταντινίδη https://www.facebook.com/mara.konstantinidi https://www.facebook.com/events/127049844735199

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments