Αθλητισμός

Γιαννάκης: ”Ο Άρης δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο”

Γιαννάκης: ”Ο Άρης δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο”
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε για την συμμετοχή του Άρη σε πρόγραμμα αιμοδοσίας, τονίζοντας το κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου.

Ο Άρης έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο συμμετέχοντας σε δράση αιμοδοσίας. Όλα τα στελέχη της μπασκετικής ομάδας των ”κιτρίνων” παρέστησαν στην δράση αυτή, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Σπύρο Μούρτο να δηλώνουν υπερήφανοι για την στάση του συλλόγου σε τέτοια ζητήματα.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είπε:

”Είναι μια ιδιαίτερη μέρα. Πέντε με δέκα λεπτά από τη ζωή μας μπορούν να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπο μας και νομίζω ότι αυτό πρέπει να το κάνουμε όλοι, γιατί στο τέλος της ημέρας, κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστούμε κι εμείς, η οικογένεια μας τη βοήθεια της Τράπεζας Αίματος. Ο Άρης εκτός από μια ομάδα που έχει δώσει μεγάλη χαρά στον κόσμο, θέλει να συμπαραστέκεται και σε θέματα που δείχνουν την αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων”.

Ο αρχηγός του Άρη, Σπύρος Μούρτος, είπε:

”Είναι μια πολύ αξιέπαινη κίνηση. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος της Άρης ΚΑΕ. Μπορεί να έρθει όποιος θέλει για να δώσει αίμα. Είναι μια πολύ ωραία πρωτοβουλία και ελπίζουμε να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments