Πολιτική

Παύλος Πολάκης: Η χώρα θα βγει από την κρίση και θα ‘ναι ντάλα μεσημέρι

Παύλος Πολάκης: Η χώρα θα βγει από την κρίση και θα ‘ναι ντάλα μεσημέρι
Μετά από το τέλος του τρίτου μνημονίου θα τα επαναδιαπραγματευτούμε όλα δήλωσε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υγείας Παύλος Πολάκης στη Βουλή.

Ο Παύλος Πολάκης μιλώντας στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2018 στη Βουλή ανέφερε ότι «η χώρα θα βγει από την κρίση και θα είναι ντάλα μεσημέρι. Αύγουστος θα είναι. Τον Ιούλιο υπογράψαμε έναν αξιοπρεπή συμβιβασμό. Δεν προσκυνήσαμε».

Ο αναπληρωτής υπουργός πρόσθεσε πως μετά το τέλος του τρίτου μνημονίου «θα τα επαναδιαπραγματευτούμε όλα για να φτιάξουμε μια χώρα Δημοκρατική που θα πετάξει έξω όλους τους κρατικοδίαιτους και τα κρατικοδίαιτα ΜΜΕ ώστε να επιστρέψουν τα παιδιά μας που έφυγαν σαν τα χελιδόνια».

Όσον αφορά τα μέτρα που προβλέπει το μνημόνιο για την Υγεία, ο Παύλος Πολάκης ανέφερε ότι το χατζάρι του μνημονίου στην Υγεία θα κρατήσει για 6-7 μήνες ακόμα. 

«Το 2014 τα νοσοκομεία είχαν καθαρή θέση 701 εκατ. ευρώ χρέος. το 2017 με στοιχεία Οκτωβρίου και αναγωγή στο έτος προβλέπουμε πλεόνασμα 312 εκατ. ευρώ συν 60 εκατ. ευρώ από τις υγειονομικές περιφέρειες. Γι αυτό και δεν χρειάζεται του χρόνου το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους να δώσει το ίδιο ποσό που έδωσε φέτος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments