Αθλητισμός

Τι είπε ο Σφαιρόπουλος για τη μεγάλη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Τι είπε ο Σφαιρόπουλος για τη μεγάλη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Είχε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα να πει ο κόουτς του Ολυμπιακού. Διαβάστε αναλυτικά.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για αυτή τη σημαντική τη νίκη. Αυτή η νίκη ανήκει στους παίκτες, γιατί έδειξαν χαρακτήρα, πάλεψαν στο μέγιστο και τελικά πήραν τη νίκη. Παίξαμε απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και, παρά τις απουσίες μας, αυτός δεν ήταν ένας παράγοντας που έκρινε το ματς, γιατί όλοι οι παίκτες που έπαιξαν έδωσαν την καρδιά τους. 

Θέλω επίσης να συγχαρώ τον κόσμο που μας υποστήριξε και νομίζω πως τους κάναμε χαρούμενους με μία καλή νίκη Είναι μία σημαντική νίκη, όπως είπα, γιατί όλοι έπαιξαν με αυταπάρνηση, βούτηξαν δυο και τρεις φορές να σώσουν μπάλες, πήγαμε πολύ στα επιθετικά ριμπάουντ και ανανεώσαμε συνεχόμενες επιθέσεις. 

Αυτό έδειξε πόσο πολύ θέλαμε τη νίκη. Το χαμηλό σχήμα άλλαξε το ρυθμό και δεν αφήσε την ΤΣΣΚΑ να ξεφύγει. Ήμασταν μες στο παιχνίδι και χτυπήσαμε την κατάλληλη στιγμή. Είχαμε έναν εκπληκτικό ΜακΛιν, αλλά είδαμε και πόσο μας είχε λείψει ο ηγέτης μας ο Σπανούλης. Ήταν το καλύτερο φετινό του παιχνίδι κι έχει ακόμη πολύ δρόμο για να δώσει περισσότερα, όπως και όλη η ομάδα. Συνεχίζουμε με χαμηλούς τόνους

H Euroleague είναι επίπονη. Ας μην ξεχνάμε πως ποτέ δεν ήμασταν πλήρεις από την αρχή. Αλλιώς σχεδιάστηκε η ομάδα το καλοκαίρι και, λόγω τραυματισμών, δεν έχουμε καταφέρει να λειτουργήσουμε. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και ο πιο δυνατός θα επικρατήσει στο τέλος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments