Γυναίκα

Χριστουγεννιάτικα νύχια: Δες τα σχέδια και τα χρώματα που θα κάνεις φέτος για το ρεβεγιόν (vid)

Χριστουγεννιάτικα νύχια: Δες τα σχέδια και τα χρώματα που θα κάνεις φέτος για το ρεβεγιόν (vid)
Προτάσεις για να έχετε υπέροχα χριστουγεννιάτικα νύχια.

Τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα. Όλες μας επιθυμούμε να δώσουμε μια extra λάμψη στην εμφάνισή μας και να νιώσουμε λίγο πιο ναζιάρες και sexy. Λύσεις και προτάσεις υπάρχουν πολλές που είτε μπορούμε να κάνουμε μόνες στο σπίτι μας, είτε να πάμε σε μια μανικιουρίστ και να της ζητήσουμε να μάς φτιάξει το σχέδιο που επιθυμούμε για να αποκτήσουμε τα ιδανικά χριστουγεννιάτικα νύχια.

Γράφει η Έπη Τρίμη

Όμως για όσες από εμάς τα χέρια μας «πιάνουν» μπορούμε με τη βοήθεια του βίντεο που θα δείτε να κάνετε με λίγη προσπάθεια και υπομονή ευφάνταστα σχέδια. 

Η εικόνα των χριστουγεννιάτικων νυχιών αυτομάτως δίνει την αίσθηση πως είμαστε χαρούμενες και γεμάτες διάθεση να απολαύσουμε ακόμη και τις πιο μικρές ή μεγάλες χαρές της ζωής. 

Ένα ωραίο επαγγελματικό χριστουγεννιάτικο μανικιούρ είναι μια λύση που δεν υπερβαίνει τα 30€ και είναι προσιτή πολυτέλεια. Μπορείτε να εμπνευστείτε τόσο από τα σχέδια στις φωτογραφίες, όσο και στο συνημμένο βίντεο. Αν ,όμως δεν πιάνουν τα χέρια σας και δε θέλετε να πάτε σε μια μανικιουρίστ κάλλιστα υπάρχουν ωραία αυτοκόλλητα σχέδια ή και ψεύτικα νύχια με πληθώρα σχεδίων που μπορείτε να τα εφαρμόσετε πολύ εύκολα και στα δικά σας χέρια.

Αφαιρετικά δεντράκια, χρυσό και ασημένιο γκλίτερ, αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια και άφθονες ακόμη επιλογές σάς παρουσιάζονται για να εμπνευστείτε και να επιλέξετε το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ που σάς ταιριάζει.

Με ένα κόστος πολύ χαμηλό που δεν υπερβαίνει τα 5 ευρώ, σε μεγάλα super martkets παιχνιδιών, έχετε κάνει τη δουλειά σας. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι πως τα αυτοκόλλητα νύχια θα αντέξουν πάνω στα δικά σας για λίγες ώρες. Επομένως μην κάνετε δουλειές και φορέστε τα μόνο για το ρεβεγιόν. Γιατί να μην κάνετε τη διαφορά;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments